Βαθμολογία

Ποιοι θα κερδίσουν την ασυλία;

Μαχητές και Διάσημοι καλούνται να δώσουν απόψε μία ακόμη σκληρή μάχη για να κερδίσουν το έπαθλο της ασυλίας στο Survivor. Μάλιστα για τους Μαχητές τα πράγματα έχουν στενέψει αφού αγωνιστικά έχουν μείνει έξι παίκτες ενώ στους Διάσημους εννέα. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν ειδικά στην παραλία των Διασήμων με την συμπεριφορά και την απομόνωση της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά και αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας δεν νοιάζονται καθόλου γι’ αυτήν. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως ενώ γνωρίζουν ότι περνάει δύσκολα, γελούσαν και ήταν ειρωνικοί, όταν ο Στέλιος Χανταμπάκης “έστησε” αυτή την παράσταση – κοροϊδία προς το πρόσωπό της.

Στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο του Survivor, βλέπουμε πως οι συμπαίκτες της δεν ευαισθητοποιούνται και μάλιστα βγαίνουν από πάνω, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να τονίζει ότι: «Κάνουμε όλοι υπομονή εδώ και αρκετό καιρό με τη συμπεριφορά της Ειρήνης. Μας βλέπει όλους εχθρούς της…». Ο Κώστας Κοκκινάκης από την πλευρά του φαίνεται να έχει μια διένεξη με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και να της λέει: «Είσαι απαράδεκτη, ντροπή σου να τα λες αυτά», ενώ είπε επίσης στην κάμερα ότι «Με την Ειρήνη από την πρώτη μέρα έχουμε δει όλοι πράγματα. Μπορεί στη ζωή μου να έχω νευριάσει τόσο πολύ τρεις φορές…».

«Δεν ξέρω αν είναι στρατηγική ή αν είναι έτσι όλο αυτό διπλωματικό, το να σε απομονώσουν, να σε φέρουν στα άκρα. Μπορούν να μην ασχολούνται με την πάρτη μου…», είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Πόσο θα επηρεάσει αυτή η κόντρα τους Διάσημους; Θα καταφέρουν για μια ακόμη φορά να κερδίσουν την ασυλία στο Survivor;

Οι Μαχητές θα τα δώσουν όλα προκειμένου να μην χάσουν κι άλλο παίκτη; Ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα κερδίσουν την ατομική ασυλία και στο Συμβούλιο του Νησιού θα κληθούν να προτείνουν δύο συμπαίκτες τους; Και τελικά ποιοι θα είναι οι τρεις υποψήφιοι που θα τεθούν στην κρίση του κοινού;

Οι ανατροπές και η αγωνία συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία στιγμή στο αγώνισμα της ασυλίας το οποίο καλούνται να φέρουν εις πέρας οι παίκτες…

Πηγή: zappit