Βαθμολογία

Φορτηγό έπεσε σε κατάστημα στη Στοκχόλμη!

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και αρκετοί τραυματίστηκαν όταν φορτηγό έπεσε σε εμπορικό κατάστημα σε κεντρικό δρόμο στο κέντρο της Στοκχόλμης, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο ραδιοφωνικός σταθμός Ekot έκανε νωρίτερα λόγο για τρεις νερκούς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το φορτηγό έπεσε σε κατάστημα της μεγαλύτερης αλυσίδας πολυκαταστημάτων στη Σουηδία, το Åhlens. Προειδοποίηση εξέδωσε η αστυνομία προς τους πολίτες να αποφεύγουν το κέντρο της πόλης, ενώ έκλεισε και το μετρό της πόλης.

Αν και δεν είναι γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες του περιστατικού, ο δημόσιος τηλεοπτικός σταθμός SVT μεταδίδει ότι η αστυνομία το αντιμετωπίζει ως πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα.

«Ένα όχημα τραυμάτισε ανθρώπους στο Ντροτνινγκάταν» είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο πρακτορείο Reuters. To Ντροτνινγκάταν είναι μεγάλος εμπορικός δρόμος στο κέντρο της Στοκχόλμης.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έλαβε πληροφορίες για πυροβολισμούς, τις οποίες δεν έχει επιβεβαιώσει. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία. Εικόνες δείχνουν εκατοντάδες ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι από την περιοχή.