Βαθμολογία

Βολιώτης κέρδισε 60.000 ευρώ στο «Deal»

Tίναξε τη μπάνκα στον αέρα.... του τηλεοπτικού παιχνιδιού DEAL στον Alpha, ο Βολιώτης μπάρμαν Γιώργος Γανταδάκης. Ο νεαρός μπάρμαν που δραστηριοποιείται στο γνωστό Café Santan, κατάφερε να κάνει χθες το μεγάλο deal, κερδίζοντας το ποσό των 60.000 ευρώ, που είναι το μεγαλύτερο που δόθηκε στο τηλεοπτικό παιχνίδι με τον Χρήστο Φερεντίνο στον Alpha. Η ανδρεναλίνη κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού παιχνιδιού χθες είναι γεγονός ότι είχε «χτυπήσει κόκκινο» ενώ ο νεαρός Βολιώτης, κατάφερε στο τέλος να αφήσει τρία ποσά, των 20.000, των 40.000 ευρώ και των 60.000 ευρώ και να δεχθεί από τον «τραπεζίτη» προσφορά 47.000 ευρώ. Πήρε το ρίσκο και τελικά κατάφερε να κερδίσει τα 60.000 ευρώ που ήταν και το μεγαλύτερο ποσό.

Ο Γιώργος Γανταδάκης ξεκίνησε το παιχνίδι με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση ενώ δεν παρέλειψε συνομιλώντας με το γνωστό τηλεπαρουσιαστή Χρ. Φερεντίνο να μιλήσει τόσο για τον Βόλο και για την επαγγελματική του ενασχόληση στο Café Santan, όσο και για το Πήλιο και ειδικότερα για τον Λαύκο από όπου είναι η καταγωγή του πατέρα του. Πολύ ψύχραιμος και έχοντας «διαβάσει» μέχρι τέλους το παιχνίδι, έπαιξε έξυπνα και με πολύ μεθοδικό τρόπο, γεγονός που παρατήρησε μάλιστα ο Χρ. Φερεντίνος και τελικά κατάφερε να κάνει το μεγάλο deal κερδίζοντας τα 60.000 ευρώ.

Έτσι από χθες το βράδυ, ο Γιώργος Γκανταδάκης, μπορεί να κάνει όνειρα πώς θα αξιοποιήσει αυτά τα χρήματα, τα οποία όπως είπε πριν ακόμη «κλειδώσει» η νίκη του θα τον βοηθήσουν να προχωρήσει ακόμη περισσότερο τη ζωή του.

Μετά τη νίκη του θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον Βόλο πολλοί από τους φίλους του έσπευσαν να επικοινωνήσουν μαζί του προκειμένου να το συγχαρούν και να του ευχηθούν καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.