Βαθμολογία

Η κίνηση του Αγγελόπουλου που δεν πρόσεξε κανείς (vid)

Η στιγμή του χθεσινού Survivor που δεν πρόσεξε κανείς. Δείτε τι κάνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος τη στιγμή που ο Χανταμπάκης νικά στο αγώνισμα εναντίον του Βασάλου.

Ένα από τα highlights του χθεσινού επεισοδίου Survivor, ήταν η κίνηση του Χανταμπάκη προς τον Βασάλο. Στην αναμέτρηση του Χανταμπάκη από τους Διάσημους και του Βασάλου από την ομάδα των Μαχητών του Survivor, το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής φέρθηκε... μάλλον απαράδεκτα.

Ο λόγος; Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε τον αντίπαλό του. Συγκεκριμένα, ο Στέλιος είχε τελειώσει ώρα το παζλ και έπρεπε να πάει να σηκώσει τη σημαία για να λήξει το αγώνισμα του χθεσινού επεισοδίου του Survivor.

Αντί όμως να κάνει αυτό που πρέπει, ο Στέλιος περίμενε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να τελειώσει το παζλ και μόλις ο τελευταίος καταιδρωμένος άρχισε να τρέχει για να σηκώνει τη σημαία του, ο Στέλιος έτσι άνετος τον πρόλαβε.

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε τον αντίπαλό του μαχητή, δεν χειροκροτήθηκε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος αντί να τον επιβραβεύσει είτε για την κίνηση αυτή είτε για τη νίκη του, απομακρύνθηκε από τον χώρο του αγωνίσματος.

Ο Αγγελόπουλος πήγε λίγο στην άκρη και δεν έσπευσε όπως οι άλλοι να του δώσει συγχαρητήρια. Για άλλη μια φορά, ο Ντάνος δεν συμφωνούσε με την κίνηση αυτή του Στέλιου.

Δείτε και μόνοι σας στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor πώς απομακρύνεται:

">http://

Πηγή: newsit