Βαθμολογία

Τουρκική νταλίκα...ξεφόρτωσε Αφγανούς

Άφωνοι έμειναν οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό βιοτεχνίας στα Τρίκαλα όταν άνοιξε η πόρτα νταλίκας που μετέφερε εμπορεύματα για λογαριασμό της από την Τουρκία καθώς πετάχτηκαν από το εσωτερικό της εννέα Αφγανοί λαθρομετανάστες!

Χωρίς δεύτερη σκέψη ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και σε ελάχιστα λεπτά έφθασαν επί τόπου περιπολικά με άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων αλλά και του Τμήματος Λαθρομεταναστών από την Καλαμπάκα που συνέλαβαν τόσο τον οδηγό όσο και τους Αφγανούς που επέβαιναν στο εσωτερικό της νταλίκας.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του "Meteora voice" Τούρκος οδηγός της νταλίκας που μετέφερε εμπορεύματα σε βιοτεχνία που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο της εο Τρικάλων-Καρδίτσας δεν γνώριζε ότι είχαν επιβιβαστεί στο όχημά του δηλώνοντας πλήρη άγνοια.

Από τις πρώτες πάντα πληροφορίες και οι Αφγανοί από την πλευρά τους δήλωσαν ότι ο Τούρκος οδηγός δεν γνώριζε ότι ήταν κρυμμένοι στην νταλίκα και αποκάλυψαν ότι τους είχε επιβιβάσει σε αυτή κάποιος Τούρκος στην Προύσα απ΄ όπου ξεκίνησε το ταξίδι με προορισμό την Ελλάδα και συγκεκριμένα τα Τρίκαλα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αφγανοί λαθρομετανάστες-πέντε παιδιά, ένας άνδρας και τρεις γυναίκες-και ο οδηγός της νταλίκας κρατούνται στο Τμήμα Λαθρομετανάστευσης στην Καλαμπάκα όπου διενεργείται και η σχετική προανάκριση ενώ η νταλίκα κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε και αυτή στην Καλαμπάκα. Σημειώνεται ότι σε βάρος των παραπάνω σχηματίζεται σχετική δικογραφία προκειμένου να παραπεμφθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

meteoravoice.gr