Βαθμολογία

Ποιά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά

Κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα Παρασκευή τα σχολεία σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας που δέχτηκαν μεγάλους όγκους χιονιού.

Κλειστά τα σχολεία στον Βόλο, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου, λόγω του χιονιού και του πάγου που έχει δημιουργηθεί από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Κλειστά τα σχολεία στην Αλόννησο, τη Σκόπελο και τη Σκιάθο, αλλά και στους Δήμους Αλμυρού και Ρήγα Φερραίου. Κλειστά στον δήμο Τρικκαίων, όπου οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν μόνο στην πόλη των Τρικάλων.

Κλειστά τα σχολεία και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί και στον Δήμο Καλαμπάκας καθώς και το ΤΕΙ Θεσσαλίας σε Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα. Κλειστά όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον νομό Θεσσαλονίκης. Σχετικές ανακοινώσεις έχουν εκδοθεί από τους δήμους Θεσσαλονίκης, Παύλου Μελά, Πυλαίας – Χορτιάτη, Νεάπολης – Συκεών, Δέλτα, Θερμαϊκού, Ωραιοκάστρου, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Κορδελιού – Ευόσμου, Χαλκηδόνας, Θέρμης, Καλαμαριάς, Βόλβης και Λαγκαδά. Επίσης, ο δήμος Παύλου Μελά γνωστοποιεί ότι θα παραμείνουν κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

Κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τεχνικά προβλήματα που προκλήθηκαν εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά από την Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου.

Κλειστές οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και όλα τα γυμνάσια του δήμου Βέροιας. Τα μαθήματα θα διεξαχθούν κανονικά στις σχολικές μονάδες όλων των λυκείων του δήμου. Κλειστά όλα τα σχολεία και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης στους δήμους Κιλκίς, Πολυγύρου, Κατερίνης, Έδεσσας, Κοζάνης και Εορδαίας.

πηγή: iefimerida.gr