Βαθμολογία

Η Μαρία Χούκλη στη ΝΔ;

Μετά την αποχώρηση της Μαρίας Χούκλη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αντέννα, αναμενόμενο ήταν να αρχίσουν οι συζητήσεις για τα επόμενα βήματά της. Θα επιλέξει να μείνει στον σταθμό σε άλλη θέση; Θα  αναζητήσει άλλη επαγγελματική στέγη στην τηλεόραση; Ή μήπως θα μεταπηδήσει στην πολιτική, όπως έκαναν και άλλοι συνάδελφοί της στο παρελθόν; Γι αυτό το τελευταίο διακινήθηκε, μάλιστα, η πληροφορία ότι συζητά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη το ενδεχόμενο να ενταχθεί στη ΝΔ.

Ποα είναι η αλήθεια; Πράγματι, κουβεντιάζει με τον Αντέννα την πιθανότητα να παραμείνει σε άλλο πόστο. Αν και δεν έχει πάρει οριστική απόφαση, θεωρείται μάλλον δύσκολο, πάντως, να κάνει αυτή την επιλογή. Με άλλα κανάλια δεν έχει ακόμη ξεκινήσει συζητήσεις -δεν θα ήταν και πολύ κομψό κάτι τέτοιο για μι επαγγελματία του επιπέδου της.

Όσο για την ένταξή της στη ΝΔ…πρόκειται για παραμύθι δίχως δράκο. Ούτε κρούση υπάρχει από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ούτε -πολύ περισσότερο- βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η αλήθεια είναι ότι παλαιότερα είχε δεχθεί δυο προτάσεις για την Ευρωβουλή -όχι από τη ΝΔ, από άλλα κόμματα- αλλά τις απέρριψε…

aixmi.gr