Βαθμολογία

Συνεχίζεται το πολικό ψύχος

Συνεχίζονται και την Τρίτη, οι χιονοπτώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνές στην Κεντρική και την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την Ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και κατά περιόδους στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Στην Αττική, από το βράδυ της Δευτέρας θα σημειωθούν παροδικές χιονοπτώσεις, οι οποίες θα είναι κατά τόπους πυκνές στα βόρεια.Θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους ισχυρός, ο οποίος στα κεντρικά και στα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι ολικός.

Τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν από το βράδυ της Δευτέρας στη νότια Πελοπόννησο, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και σταδιακά στις Κυκλάδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι απόψε στο Αιγαίο θα πνέουν θυελλώδεις.Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα σημειωθούν χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στα δυτικά, στα κεντρικά και στα βόρεια.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα πέσουν στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα του Ιονίου, της δυτικής και νότιας Πελοποννήσου, του Αιγαίου και πιθανόν της Κρήτης.Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι θυελλώδεις. Την Πέμπτη τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και θα εξασθενήσουν

Newsroom ΔΟΛ