Βαθμολογία

Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση για το MEGA

Με αναβολή μερικών ωρών και συγκεκριμένα στις 18.30 τελικά θα πραγματοποιηθεί απόψε η συνάντηση των εργαζομένων του Mega με τους δικηγόρους τους προκειμένου να αποφασιστεί η περαιτέρω στάση τους εν όψει των εξελίξεων στον σταθμό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι περισσότερες εισηγήσεις θα είναι υπέρ της επιστροφής στην εργασία τους και διακοπής της επίσχεσης στην οποία έχουν προβεί εδώ και μερικούς μήνες λόγω μη καταβολής της μισθοδοσίας.

Υπάρχει μεγάλη μερίδα δημοσιογράφων, μάλιστα, οι οποίοι ακόμη κι αν η εισήγηση είναι αρνητική έχουν αποφασίσει να επιστρέψουν κανονικά στο κανάλι εκτιμώντας πως πλέον έχουν γίνει κάποιες κινήσεις και επιπλέον προτιμούν να βρίσκονται στις θέσεις τους εν όψει των όποιων θετικών εξελίξεων. Μάλιστα διατυπώνονται αντιδράσεις για την συνεχιζόμενη αποχή η οποία χαρακτηρίζεται από κάποιους επιζήμια όχι μόνο για το Mega αλλά και για το δικό τους μέλλον στο επόμενο στάδιο.

Μαζί με όσους διακόψουν την επίσχεση, που εκτιμάται θα είναι η συντριπτική πλειοψηφία, θα επιστρέψουν κανονικά και όσοι δεν είχαν κινηθεί νομικά και απλά απείχαν λόγω μη λειτουργίας του ενημερωτικού τομέα.

Παράλληλα θα υπάρξει ανακοίνωση στην οποία θα διατυπώνεται επίσημο αίτημα προς τους μετόχους και την διοίκηση του καναλιού να δοθεί προς τους εργαζομένους ένα ακριβές χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των δεδουλευμένων καθώς και να γίνει επίσημη ενημέρωση σχετικά με τα σχέδια για την επόμενη ημέρα στον σταθμό.

πηγή: protothema.gr