Βαθμολογία

ΚΑΝΟΝΙΚΑ τα μαθήματα στο ΤΕΙ Θεσσαλίας

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν αύριο Δευτέρα 9 Ιανουαρίου τα μαθήματα στο ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Αυτό έγινε σήμερα (8/1) γνωστό πράγμα που σημαίνει ότι οι παραδόσεις μαθημάτων τόσο εργαστηριακών όσο και θεωρητικών θα γίνουν κανονικά, ενώ θα λειτουργήσουν και οι διοικητικές υπηρεσίες.

Ύστερα από αίτημα του προέδρου του ΤΕΙ Δρ. Παναγιώτη Γούλα σήμερα στους δρόμους των τμημάτων στην Λάρισα, ρίχθηκαν 2 φορτηγά αλάτι σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Σούλτη. Το ίδιο θα γίνει και στην Καρδίτσα όπως ανέφερε ο κ. Γούλας που είχε επικοινωνία με τον κ. Αλεξάκο τον δήμαρχο Καρδίτσας.

Αναλυτικά και η σχετική δήλωση του προέδρου του ΤΕΙ Θεσσαλίας:

«Τα μαθήματα στο ΤΕΙ Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Είχαμε επικοινωνία με τον κ. Σούλτη τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μου για την ρίψη αλατιού, ενώ ευχαριστώ και τον δήμαρχο Καρδίτσας κ. Αλεξάκο ο οποίος μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μου υποσχέθηκε ότι θα διαθέσει αλάτι αύριο στους Προέδρους των 4 Τμημάτων μας στην Καρδίτσα.

Παράλληλα είχα επικοινωνία και με τον δήμαρχο Τρικκαίων κ Παπαστεργίου όπου με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χιονιού στα Τρίκαλα, αλλά είναι πρόθυμος για οποιαδήποτε βοήθεια. Τέλος θα πρέπει να τονίσω τόσο στο Εκπαιδευτικό, Διοικητικό και Ειδικό Τεχνικό προσωπικό, καθώς και στους φοιτητές, να είναι προσεκτικοί σε δρόμους που δεν ρίξαμε αλάτι, διότι το χιόνι είναι παγωμένο προς αποφυγή πτώσεων και πρόκλησης σοβαρών ατυχημάτων».