Βαθμολογία

Και τώρα οι δυο τους...

Πέρασαν 16 αγώνες στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και τίποτα δεν έχει κριθεί. Ούτε στην κορυφή αλλά ούτε και στην «ουρά». Ειδικά στην κορυφή όλα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό την ερχόμενη αγωνιστική. Τιτάνες Παλαμά και Ελασσόνα ισοβαθμούν στην πρώτη θέση εδώ και καιρό. Τώρα ήρθε η ώρα να λύσουν τις αγωνιστικές τους διαφορές (γιατί η σχέση των δύο συλλόγων είναι άψογη και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις άλλες ομάδες).

Συγκεκριμένα το Σάββατο στο κλειστό του Παλαμά οι Τιτάνες θα υποδεχθούν τους παίκτες του Παναγιώτη Ποντίκα. Αν κερδίσουν τότε κατά μεγάλο βαθμό θα έχουν κατακτήσει και τον τίτλο. Αν αντίθετα το πάρει το παιχνίδι η Ελασσόνα τότε τα ποσοστά θα γείρουν υπέρ της. Αξίζει να τονίσουμε πως στον πρώτο γύρο ο Παλαμάς είχε κερδίσει την Ελασσόνα εκτός έδρας.
Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον στη μάχη για την παραμονή. Η Νίκαια κέρδισε στην έδρα της την Ανάληψη όμως χαμογέλασε για… λίγο καθώς νίκη σημείωσε – και μάλιστα με δραματικό χαρακτήρα στο τέλος – και η ομάδα των Ικάρων Τρικάλων επί της ΕΑΛ. Έτσι η διαφορά του ενός βαθμού παρέμεινε και όλα όπως φαίνεται θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική.

Στα άλλα ματς ήττα γνώρισε η Ολύμπια στην έδρα της από την Καλαμπάκα ενώ στο ματς του Ολυμπιακού Βόλου με τον Εθνικό Λάρισας η μπίλια... κάθισε στους γηπεδούχους.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ολυμπιακός Βόλου – Εθνικός 63-49

Ίκαροι – ΕΑΛ 55-54

Ολύμπια – Καλαμπάκα 65-78

Καρδίτσα - Τιτάνες    56-67

Νίκαια – Ανάληψη    84-75

Ελασσόνα – Αλμυρός  79-62

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (16 αγώνες)

1. Τιτάνες       30

2. Ελασσόνα    30

3. Ολυμπιακός   28

4. Ολύμπια      26

5. Καρδίτσα    24

6. Ε.Α.Λ.      23

7. Καλαμπάκα  23

8. Ανάληψη     22

9. Αλμυρός     22

10. Εθνικός    21

11. Ίκαροι     20

12 .Νίκαια       19

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Εθνικός  -  Ανάληψη

Καλαμπάκα  - Νίκαια

Αλμυρός -  Ολύμπια

Τιτάνες -  Ελασσόνα

ΕΑΛ  - Καρδίτσα

Ολυμπιακός Β. -  Ίκαροι

Πηγή: Ελευθερία
Του Κ. Γκιάστα