Βαθμολογία

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…

Το προσεχές Σάββατο (20/8, 19:15) θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου με την ΑΕΛ να θέλει να μπει με το «δεξί» στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Πρώτος αντίπαλος η Βέροια του Αλέκου Βοσνιάδη, μια ομάδα που «ταλαιπωρήθηκε» αρκετά όλο το καλοκαίρι μέχρι να μπορέσει να βρει την αγωνιστική της ταυτότητα. Τις τελευταίες ημέρες έχει πραγματοποιήσει αρκετές μεταγραφές και δείχνει να έχει κάνει σημαντική προσπάθεια ενίσχυσης.

Το τιμ της ΑΕΛ, οι παίκτες της ομάδας και ο κόσμος δεν θα πρέπει να πιστέψουν πως το παιχνίδι θα είναι εύκολο. Θα πρέπει άπαντες να υπερβάλλουν εαυτό ώστε η «βασίλισσα» να φτάσει στην πρώτη της νίκη που θα έχει τόσο αξία.

Αγωνιστικά το συγκρότημα του Άγγελου Αναστασιάδη προετοιμάζεται γι’ αυτό το ματς. Στα φιλικά που έδωσε η ΑΕΛ έδειξε και καλά στοιχεία αλλά και αρκετά που πρέπει να βελτιώσει. Σίγουρα στην πρεμιέρα δεν μπορεί και δεν θα είναι απόλυτα έτοιμη, όπως και όλες οι ομάδες…

Όπως και να έχει θα πρέπει από την Τρίτη (16/8) και μέχρι μία μέρα πριν την πρεμιέρα να «φρεσκαριστεί» η ΑΕΛ και να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα στο πρώτο ματς της νέας χρονιάς στο AEL FC ARENA. Ο κόσμος θα πρέπει γι’ ακόμη μια φορά να αποτελέσει τον 12ο παίκτη και να ωθήσει τους ποδοσφαιριστές για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Όπως λένε, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Επιβάλλεται να μπούμε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για όλες τις ομάδες της νέας Λίγκας και οι παίκτες θα πρέπει να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουν τους στόχους της «βασίλισσας» που έτσι και αλλιώς είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Καλή χρονιά να έχουμε!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ