Βαθμολογία

Σαν να ήταν χθες… γεννήθηκε το athleticlarissa.gr

Ένας χρόνος έφυγε, το 2014 και ένας χρόνος μόλις μας χαμογέλασε το 2015. Όπως είθισται κάθε φορά καλούμαστε να κάνουμε τον απολογισμό μας. Το 2014 ήταν σίγουρα ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μιας και που η κρίση δεν φαίνεται να περνά ακόμη.

Η πολιτική της χώρας, βιώνει δύσκολες στιγμές αφού δεν την εμπιστεύεται πια ο κόσμος. Έτσι πριν από λίγες μέρες μπροστά στο αδιέξοδο φτάσαμε να έχουμε πρόωρες εκλογές. Το ίδιο σκηνικό επικρατεί όσον αφορά την ανεργία, την υγεία την παιδεία. Όμως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Έτσι λοιπόν όλοι ελπίζουμε ο νέος χρόνος να φέρει καλύτερες μέρες στον τόπο μας.

Από την άλλη όσον αφορά τα αθλητικά που υπηρετούμε, ευτυχώς για τις δύο ομάδες που μας εκπροσωπούν στην Γ’ Εθνική δείχνουν να έχουν βρει τον δρόμο του. Στην Β’ Εθνική ο Τύρναβος αν και περνάει δύσκολα με τις προσθήκες που έχει κάνει φαίνεται να το έχει πάρει «ζεστά» για να κρατηθεί στην κατηγορία. Για την ΑΕΛ που ζει τον δικό της «γολγοθά» ήταν ένας δύσκολος χρόνος ας της ευχηθούμε από εδώ και πέρα να έχει μόνο επιτυχίες.

Ευτυχίσαμε το χρόνο που πέρασε να ασχοληθούμε περισσότερο ενεργά με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Έτσι από το περασμένο καλοκαίρι καλύψαμε τις προετοιμασίες των ομάδων και συνεχίζουμε…

Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους τους αθλητές, προπονητές, παράγοντες να έχουν υγεία, επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και να τους ευχηθώ να είναι πάντα καλά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ φυσικά στους χιλιάδες αναγνώστες μας που το 2014 μας έφεραν στην πρώτη θέση και να τους ευχηθώ να είναι πάντα καλά και να συνεχίσουν να μας εμπιστεύονται. Εύχομαι το 2015 όλοι να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να έχουμε έναν κόσμο που μόνο να χαμογελά!

Το athleticlarissa.gr κατάφερε να κλείσει 10 ΧΡΟΝΙΑ (είναι το παλιότερο αθλητικό site αυτή τη στιγμή στη Λάρισα) με τον καλύτερο τρόπο μιας που εξασφάλισε την εμπιστοσύνη σας και την αγάπη σας. Η αλήθεια είναι πως μου φαίνεται σαν χθες, όταν ξεκίνησα δειλά – δειλά να «χτίζω» αυτό το site. Αρκετοί είναι αυτοί που στο πέρασμα των χρόνων εργάστηκαν και αναδείχθηκαν μέσα από αυτό το site και η αλήθεια είναι πως χαίρομαι που τώρα έχουν βρει το δρόμο τους.

Θέλω να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους που με βοήθησαν και μου έδειξαν πως με εμπιστεύονται, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να είχα φτάσει ποτέ εδώ. Εάν καθίσω και απαριθμήσω τα άτομα ίσως να αδικήσω κάποιους. Εξάλλου έχω αποδείξει στο πέρασμα των χρόνων πως δεν ξεχνώ όσους ήταν δίπλα μου στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.  

Ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!