Βαθμολογία

Έρχεται καυτή εβδομάδα στη Βέροια

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να έχουν ολοκληρωθεί αρκετές μεταγραφές στη Βέροια, όμως, το ρόστερ εξακολουθεί να έχει πολλά κενά τη στιγμή που η ομάδα είναι σε αναζήτηση επιθετικογενών παικτών.

Οι Ημαθιώτες είναι σε επαφή με τουλάχιστον τρεις φορ από το εξωτερικό, αλλά καμία περίπτωση δεν έχει φτάσει στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων. Ωστόσο, υπάρχει η αισιοδοξία πως εντός των ημερών θα έχουμε εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα, ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης έχει ζητήσει να κλείσουν άμεσα οι Λινάρδος και Μίλιεβιτς, αλλά υπάρχει διάσταση απόψεων, αφού εντός της ΠΑΕ υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι θα πρέπει να παγώσουν για λίγο οι συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αμφότεροι είναι συμπληρωματικοί παίκτες και εκτιμάται ότι θα πρέπει πρώτα να κλείσουν οι ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής.

Η περίπτωση του Σαλπιγγίδη δεν είναι εύκολο να προχωρήσει για λόγους που έχουμε εξηγήσει (τόσο οικονομικούς όσο και λόγω των φιλοδοξιών του παίκτη), ενώ γίνεται προσπάθεια να τελειώσουν άμεσα τουλάχιστον δύο μεταγραφές μεσοεπιθετικά. «Μέσα στην εβδομάδα θα έχει συμπληρωθεί το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό» είναι μία από τις ατάκες που λένε στη Βέροια.

a-sports.gr