Βαθμολογία

Μαντούρο: «Η Τούμπα θα είναι καζάνι»

Στη δυναμική της Τούμπας στάθηκε ο Χέντβιγκες Μαντούρο σε δηλώσεις του σχετικά με τις δύο αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και νυν της Γκρόνιγκεν στην ολλανδική «Telegraaf»:

Για την κόντρα των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ: «Θα είναι λάθος αν ο Άγιαξ υποτιμήσει τον ΠΑΟΚ»

Για τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων το 2010: «Το γεγονός αυτό καθιστά το τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League πολύ ιδιαίτερο. Θα προσπαθήσω να παραβρεθώ στον αγώνα στο Άμστερνταμ. Κρατάω το τεράστιο πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ και τις όμορφες συνθήκες που είχα στο διάστημα της παραμονής μου εκεί».

Για την εικόνα που έχει από τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ παίζει επιθετικά με 4-3-3, έχει γρήγορα εξτρέμ, όπως ο διεθνής Σλοβάκος Ρόμπερτ Μακ και οι Ζάιρο - Ροντρίγκες, ο τελευταίος έπαιξε στην ακαδημία νέων Φέγενορντ. Έχουν έναν ισχυρό επιθετικό μπροστά τον Στέφανο Αθανασιάδη ενώ είχαν και τον έμπειρο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ».

Για τον Ρόμπερτ Μακ: «Είχε μια καλή σεζόν, αλλά θα σταθώ και στον Δημήτρη Πελκα που είναι ένα μεγάλο ταλέντο με καλή τεχνική».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ισχυρός στο σπίτι του συνήθως παίζει πολύ καλύτερα από ό, τι στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό οφείλεται στην φανταστική ατμόσφαιρα του γηπέδου, την Τούμπα. Αυτό που συμβαίνει εκεί δεν είναι φυσιολογικό και θα το διαπιστώσει και ο Άγιαξ. Μπορεί να είναι ένα καζάνι. Όχι πράγματι, είναι ένα καζάνι».

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ