Βαθμολογία

«Να τελειώσουμε τη δουλειά»

Πλήρης ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΣ Γιάννινα για την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Οντ και τη νίκη με 3-0 που φέρνει την ομάδα μία ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει την Άλκμααρ.

Ωστόσο, ο Γιάννης Πετράκης γνωρίζει πολύ καλά πως οι παίκτες του δεν έχουν εμπειρία από τέτοιου είδους καταστάσεις και αυτό που τους ξεκαθάρισε είναι πως ακόμη δεν έχει επιτευχθεί ο στόχος.

«Πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά» είναι το σύνθημα που επικρατεί στον ΠΑΣ, στον οποίο την Παρασκευή (15/7) έκαναν χαλάρωμα όσοι είχαν παίξει μία μέρα νωρίτερα. Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα είχε αγωνιστικά παιχνίδια, ενώ το Σάββατο (16/7) όλοι είναι ελεύθεροι.

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον νέο χορηγό, ο οποίος είχε γίνει πρακτικά γνωστός από τη στιγμή που παρουσιάστηκε η νέα φανέλα της ομάδας για τα ευρωπαϊκά ματς.

Αναλυτικά: «Η Funky Buddha, μέλος του ομίλου Altex AE που δραστηριοποιείται τα τελευταία 15 χρόνια στο χώρο της μόδας, υποστηρίζει τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην πορεία του στην Ευρώπη, αλλά και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Με τη χορηγία αυτή, η ελληνική εταιρεία Funky Buddha στηρίζει την προσπάθεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ενδιαφέρεται για την ενεργή συμβολή της στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και την ενίσχυση της ενασχόλησης των νέων με τον αθλητισμό.

Παράλληλα, η Funky Buddha στηρίζει τη μόνιμη αθλητική δραστηριότητα των Ελληνικών Ομάδων προς όφελος του κοινού, της πόλης, αλλά και της χώρας μας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Funky Buddha έχει έντονη παρουσία με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, το εξωτερικό, αλλά και στην πόλη των Ιωαννίνων επί της οδού Βλαχλείδη 7».

a-sports.gr