Βαθμολογία

Στα όριά του ο Παπαδόπουλος

Μία κλεψύδρα που αδειάζει πόσταρε στον λογαριασμό του στο facebook ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στα όριά του με όσα γίνονται στην ομάδα. Ο κόουτς του «Γηραιού» βλέπει να μην υπάρχει σχεδόν καμία στήριξη από τη διοίκηση και να παλεύει μόνος του και η υπομονή του εξαντλείται όπως λένε και οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά.

Παράλληλα, βλέπει τον Λάζαρο Σέμο, μία δική του επιλογή για το πόστο του γενικού αρχηγού, να είναι ένα βήμα πριν την έξοδο. Ο Σέμος έχει έρθει σε δύσκολη θέση λόγω συγκεκριμένων πραγμάτων που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει μόλις δύο εβδομάδες μετά την πρόσληψή του, η οποία είχε γίνει στις 30 Ιουνίου.

Τα προβλήματα, όμως, δεν σταματούν εδώ αφού οι «κυανόλευκοι» τρέχουν και με το θέμα του Μοντέιρο. Ο Πορτογάλος προ ημερών υπέγραψε νέο συμβόλαιο, η ανανέωσή του ανακοινώθηκε, αλλά υπάρχει θέμα με τον τρόπο καταβολής των χρημάτων.

Ο ποδοσφαιριστής είναι στη Θεσσαλονίκη και γίνεται προσπάθεια προκειμένου να τροποποιηθεί το συμβόλαιό του ώστε να μπορεί να κατατεθεί εκ νέου στη διοργανώτρια αρχή και να έχει ισχύ.

Τέλος, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, πρόεδρος του ιδρυτικού σωματείου της ΠΑΕ, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας στην ανοιχτή συνέλευση που θα γίνει στο Κατσάνειο τη Δευτέρα (18/7) προκειμένου να γίνει μία συγκεκριμένη πρόταση προς τον μεγαλομέτοχο της ομάδας προκειμένου να σωθεί η ομάδα. Ήδη η πρότασή του έχει βρει απήχηση σε βετεράνους και πρώην παράγοντες του Ηρακλή, οι οποίοι δείχνουν διάθεση να βγουν μπροστά αυτή τη δύσκολη για τον σύλλογο στιγμή.