Βαθμολογία

Μιχαήλ: «Σοβαροί και στον επαναληπτικό»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε την έκπληξη επικρατώντας με 3-0 της Οντ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη (14/7) και πλέον είναι το φαβορί για την πρόκριση. Ο Αλέξης Μιχαήλ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης και κοίταξε να κρατήσει χαμηλά με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, αναφέροντας πως εάν οι Ηπειρώτες θέλουν να προκριθούν πρέπει να είναι σοβαροί και ταπεινοί όλη την εβδομάδα και με τη βοήθεια των οπαδών τους, να πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.  

Ο Μιχαήλ δήλωσε τα εξής: «Νομίζω ότι το σημερινό παιχνίδι θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου. Είμαι τυχερός που έβαλα το γκολ, καταφέραμε να κερδίσουμε και έχουμε το προβάδισμα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να δούμε τι θα γίνει στο επόμενο ματς.  Δεν έχουμε ούτε ένα μήνα από τότε που ξεκινήσαμε την προετοιμασία, παίξαμε ένα φιλικό, αυτό είναι το πρώτο μας επίσημο ματς. Η αντίπαλη ομάδα έχει ρυθμό και πολλά ματς στα πόδια της. Καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν, εκμεταλλευθήκαμε κάποιες στιγμές και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Εάν δεν κρατηθούμε σοβαροί και ταπεινοί αυτή την εβδομάδα, νομίζω πως δεν θα είναι τόσο αισιόδοξο το δεύτερο ματς.

Ναι η αλήθεια είναι πως είμαστε μερικά παιδιά, αρκετό καιρό εδώ. Τα τελευταία χρόνια αυτή η ομάδα έχει καταφέρει να βγάλει πολλούς παίκτες και να τους πουλήσει σε μεγαλύτερες ομάδες. Αυτή τη στιγμή γίνεται μια ανανέωση και χρειάζεται υπομονή, επιμονή και δουλειά. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε τον ΠΑΣ να συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτές τις θέσεις. Η χαρά είναι μεγάλη, κρατάμε όμως μια επιφύλαξη διότι υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι. Η Οντ είναι μια ομάδα που σκοράρει αρκετά, είναι καλή ομάδα και με τη βοήθεια του κόσμου που πιστεύω πως θα έρθει στο εκτός έδρας παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση.

Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν σε αυτή την ατμόσφαιρα. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος, τα πόδια ήταν βαριά, όμως μας έδωσαν ώθηση. Τον χρειαζόμαστε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ελπίζω κάθε Κυριακή να γίνεται γιορτή στο γήπεδο. Σκέφτομαι ότι είναι το πρώτο γκολ της ομάδας, σκέφτομαι ότι προηγούμαστε νωρίς. Το αφιερώνω σε δύο μαμάδες. Στη δικιά μου και σε αυτή των παιδιών μου».