Βαθμολογία

Η τετράδα των αρχηγών της Κέρκυρας

Ο Μιχάλης Γρηγορίου επέλεξε την τετράδα των αρχηγών της Κέρκυρας για τη σεζόν 2016-17, με τους ποδοσφαιριστές να είναι εκείνοι, οι οποίοι θ’ αποφασίσουν μόνοι τους την σειρά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι επιλογές του 43χρονου τεχνικού που έγιναν γνωστές την Πέμπτη (14/7) είναι οι: Τάσος Βενέτης, Γιάννης Ιωάννου, Ματιέ Γκόμες και Γιάννης Ζαραδούκας. Η απόφαση των παραπάνω ποδοσφαιριστών αναφορικά με τη μεταξύ τους ιεραρχία αναμένεται ν’ ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Υπενθυμίζεται ότι Βενέτης και Γκόμες ήταν και πέρσι οι αρχηγοί της ομάδας, ενώ ο Ιωάννου είχε οριστεί ως 4ος αρχηγός της Κέρκυρας, μετά την απόκτησή του κατά τη μεταγραφική περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου, από τον τότε προπονητή της ομάδας.

Στο μεταξύ, έχοντας φτάσει πλέον στο μέσο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, το οποίο συνεχίζεται στα Τρία-Πέντε Πηγάδια της Νάουσας -η ομάδα της Κέρκυρας θα παραμένει εκεί μέχρι τις 20 Ιουλίου- ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι συνεργάτες του ανεβάζουν καθημερινά «στροφές».

Οι «Φαίακες» γυμνάζονται δύο φορές τη μέρα, με το πρωινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει πολύ τρέξιμο και βάρη, ενώ το απόγευμα οι παίκτες της Κέρκυρας δουλεύουν περισσότερο το κομμάτι της τακτικής, με το πρόγραμμα του προπονητή να περιλαμβάνει πολλές και ποικίλες ασκήσεις με μπάλα.