Βαθμολογία

Μεγάλο «διπλό» και η Δράμα!

Ο Σέρεμετ κατέβασε τα ρολά, ο Παναιτωλικός σημάδευε τα δοκάρια και οι Αραβίδης, Λίμα χάρισαν τη νίκη στη Δόξα Δράμας με 2-0 στο Αγρίνιο. Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, το οποίο θα μπορούσε να έχει λήξει με την ομάδα του Αγρινίου να κερδίζει εύκολα, η ομάδα του Κατσαβάκη προκάλεσε μία ακόμα ζημιά, δείχνοντας πως θα εξαντλήσει μέχρι τέλους τις λιγοστές της ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία. Γκολ ζωγραφιά για τον Αραβίδη στο 35', ο Λίμα διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 80'.
Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Κούσας, Μουμίν, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Φερνάντες, Ντολεζάι, Σιόντης, Άντι, Καμαρά, Ονουάτσι.
Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γκαρακλίδης, Βέρτζος, Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Ουέλιγκτον, Κυβελίδης.
Τελειώνει ο Τεννές
Αποχαιρετιστήριο και απολογιστικό χαρακτήρα είχε η συνέντευξη Τύπου του Μπάμπη Τεννέ μετά την ήττα από τη Δόξα Δράμας στο Αγρίνιο.
Ο προπονητής του Παναιτωλικού ευχαρίστησε όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του στο διάστημα που έμεινε στην τεχνική ηγεσία και ουσιαστικά έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας ενόψει και της συνάντησης που θα έχει με τον πρόεδρο Φώτη Κωστούλα την Πέμπτη.