Ο Αστέρας νίκησε 1-0 στην Τρίπολη τη Δόξα Δράμας, πήρε την τέταρτη νίκη στα τελευταία έξι ματς και δημιούργησε διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.
Η Δόξα είχε τις κλασικές ευκαιρίες, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, αλλά ο Αστέρας την ουσία, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Κατσαβάκη δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί κάποιο από τα τρία τετ α τετ, ενώ αντίθετα αυτή του Τσιώλη ήταν αποτελεσματική και καθάρισε την υπόθεση νίκη με γκολ του Περόνε στο 54'. Με το τρίποντο αυτό, που ήταν το τέταρτο στα τελευταία έξι ματς, οι αρκάδες παραμένουν αήττητοι στην Τρίπολη, έφτασαν τους 25 βαθμούς και απομακρύνθηκαν οριστικά από τις τελευταίες θέσεις. Στους έξι βαθμούς και τον πάτο της βαθμολογίας παρέμειναν οι δραμινοί.
Ισοπαλία στο Αγρίνιο
Ο Παναιτωλικός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο, σ' ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις, νεύρα και δύο αποβολές. O Ατρόμητος ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο 8' με τον Επστάιν να κερδίζει τη μονομαχία με τον Μητρόπουλο και να κάνει το σουτ, όμως ο Τζενάμο φώναξε "παρών". Στην αμέσως επόμενη φάση ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ. Ο Αντι έκανε το γύρισμα για τον Χαριστέα, αυτός με πλάτη στην εστία έστρωσε έξω από την περιοχή στον επερχόμενο Καμαρά που με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ιτάνζ κάνοντας το 1-0 για τον Παναιτωλικό. Η πίεση του Ατρομήτου απέδωσε καρπούς στο 76', όταν ο Μήτρογλου μπήκε στην περιοχή κι ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ ο Εντζεγκουέλε τον τράβηξε. Ο Τριτσώνης έδωσε πέναλτι και απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον αμυντικό του Παναιτωλικού. Μετά από τρίλεπτη διακοπή, ο Μήτρογλου ευστόχησε από την άσπρη βούλα ισοφαρίζοντας για τον Ατρόμητο σε 1-1.
Αγχωτική νίκη η ΑΕΚ
Με γκολ του Καφέ στο 27ο λεπτό, η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Πανωνίου στο ΟΑΚΑ για την 20η αγωνιστική της Super League.
«Διπλό» ο Ολυμπιακός
Μεγάλο διπλό στην Τούμπα για τον Ολυμπιακό, που κέρδισε 2-0 τον ΠΑΟΚ, μείωσε τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό στο -2 και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα.
Σημαντική νίκη ο Άρης στα Πηδάδια
Σ' ένα ματς, που έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή, διακόπηκε δύο φορές, λόγω πτώσης της τάσης του ρεύματος στο γήπεδο και είχε διάρκεια σχεδόν 3 ώρες, ο Αρης με γκολ των Ουμπίντες και Καστίγιο έφυγε νικητής από την Ξάνθη.