Βαθμολογία

Μπορούσε και καλύτερα το Ελευθεραί

Το Ελευθεραί στην πρώτη του συμμετοχή στην Α1 ΕΠΣΛ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Δόξα Αργυροπουλίου, έχοντας όμως πολλές και σημαντικές ευκαιρίες (1-2) αλλά και ελλείψεις παικτών.

Της Βάσως Γκατζούλη

Σίγουρα το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην γηπεδούχο ομάδα αφού είχε τις καλύτερες ευκαιρίες για να επικρατήσει, όταν στο 30’ έγινε ένα σουτ βολίδα από τον πολύ καλό Καβράκο έξω από την περιοχή οριακά έδιωξε ο Μπαξεβάνος.

Στην επανάληψη στο 47’ από πολύ καλή θέση έξω από την περιοχή έκανε το σουτ ο Καββαδίας, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 48’ άνοιξε το σκορ το Ελευθεραί όταν έκανε τη σέντρα από δεξιά ο Καββαδίας, εκμεταλλεύτηκε όμορφα ο Καβράκος και άνοιξε το σκορ. Στο 57’ πίεσαν οι φιλοξενούμενοι και ισοφάρισαν με τον Γωγάκο και στο 65’ κέρδισε ο Γωγάκος και ο Μπέλτσιος έκανε το 1-2.

Στη συνέχεια το Ελευθεραί πίεσε ασφυκτικά για να φέρει το ματς στα ίσα και αν και βρέθηκε με αξιώσεις απέναντι στην αντίπαλη εστία η τύχη δεν του χαμογέλασε.

Ελευθεραί (Κώστας Ταξιάρχης): Κουσιάς Κ., Μαρούδας, Φανίδης (80’ Ζιώγας), Μέκρας Χ., Σαράντης, Καραγιάννης, Σκαπέρδας, Καβράκος (71’ Μέκρας Γ.), Ζαφείρης (82’ Γκουντρουμπής), Θεοδώρου, Καββαδίας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Ακρίβος, Τσατσαρώνης.