Βαθμολογία

Καθάρισαν από το πρώτο οι Νέες Καρυές

Νίκη με σκορ 3-2 πήραν οι Νέες Καρυές/Ολύμπικ, απέναντι στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, στην πρώτη αγωνιστική της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Οι γηπεδούχοι, μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να προηγηθούν με δύο γρήγορα τέρματα, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και το τρίτο τέρμα, το πέτυχαν στο πρώτο μέρος, «τελειώνοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι. Από την άλλη, ο Φιλοκτήτης είχε σε μεγάλη μέρα τον Άρη Καπετάνιο, που σκόραρε τα δύο τέρματα της ομάδας του, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι αρκετό.

Μόλις στο 10ο λεπτό, η ομάδα του Γιώργου Λιάπη, άνοιξε το σκορ, όταν ο Κανάκης έκανε το 1-0, έπειτα από σέντρα του Τσινούδη. Δύο λεπτά αργότερα, ο εκτελεστής Κανάκης, πήρε τον ρόλο του δημιουργού, πασάροντας στον Μανώλη, που τελείωσε ιδανικά την φάση, σημειώνοντας το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να μειώσουν στο 33ο λεπτό, με τον Άρη Καπετάνιο να σημειώνει το 2-1, ωστόσο στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, ο Τσιρβούλης, με προβολή στην περιοχή, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1.

Ο Άρης Καπετάνιος, στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα για λογαριασμό του Φιλοκτήτη, όταν στο 75ο λεπτό, σημείωσε το 3-2, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού. Τέλος, να σημειωθεί, ότι οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες καλές φάσεις και απείλησαν κυρίως με τους Μήλιο, Κανάκη και Σπανό.

Νέες Καρυές/Ολύμπικ(Γιώργος Λιάπης): Παπαϊωάννου, Σιδέρης, Σέντζας, Καψαλός, Περδίκης Νικ., Τσουρής(62’ Ζαχαριάς), Τσινούδης, Μανώλης(75’ Γκαντούνας), Κανάκης, Τσιρβούλης, Σπανός(60’ Μήλιος).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Γιώργος Παπαντωνίου): Δρυστέλλας, Πλατσάς, Ρέντζας, Μυλωνάς(20’ Τσουκνίδας, λ.τ.), Πασιάς, Παπαηλίας, Μπουζώνας, Γκουντάρας, Τσιαγκάλης, Ντούμος, Καπετάνιος.

Διαιτητής: Κορέστης Βοηθοί: Γοργοτσιάς, Γκανάτσιου.            

Γιώργος Μητσιούλης