Βαθμολογία

Πέρασε… τραίνο από την Δολίχη

Μπορεί ο Σ.Σ. Ραψάνης, να είναι νεοφώτιστη ομάδα στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία, ωστόσο έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά και σε αυτήν, αφού κατάφερε να περάσει μέσα από την έδρα του Δολιχιακού, επικρατώντας με σκορ 1-3, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη, έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες απέναντι από την αντίπαλη εστία, με εξαίρεση ίσως το μοναδικό γκολ που πέτυχαν και διαμόρφωσαν το τελικό 1-3.

Το πρώτο μέρος, δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, πέρα από ένα δοκάρι για τους φιλοξενούμενους με τον Τζέβρι Σινάν, στο 30ο λεπτό και ένα χαμένο τετ-α-τετ με τον ίδιο παίκτη δυο λεπτά αργότερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τζέβρι Σινάνι, που ήταν και ο παίκτης του αγώνα για την ομάδα της Ραψάνης, κατάφερε να ανοίξει το σκορ, αφού πέρασε δύο αντίπαλους αμυντικούς, στο 53ο λεπτό. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Βασιλειάδης, βρήκε με ωραία πάσα τον Ντέμη Γκαραγκούνη, που σημείωσε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους, ενώ διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του Αλέκου Μπατσαρά, έδωσε στο 72ο λεπτό, ο Τζέβρι Σινάν, που με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο δίπλα από το κόρνερ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Δολιχιακός, ήταν να μειώσει σε 1-3 στο 76’, όταν ο Στέφανος Σουγλής, κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Παναγιώτου, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ.

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Θεοδωράκης Β., Σουγλής Ζ., Μπέλτσιος, Σαπάκος, Κουτσογιάννης, Μητούλας, Σουγλής Στ., Παπακωνσταντίνου(70’ Μαντζάρας), Ζιάκος Δ.(73’ Ζιάκος Ανδρ.), Παναγιώτου, Μπόλης(46’ Σουγλής Κ.).

Σ.Σ. Ραψάνης (Αλέκος Μπατσαράς): Καλογιάννης, Σινάνι Β., Τσούλκας, Ντιντής, Γκαραγκούνης Δ., Σινάνι Κ., Γκαραγκούνης Γ., Βασιλειάδης(65’ Ιωάννου), Σινάν Τζ.(82’ Νανούλης), Μπούρος, Γκαραγκούνης Ντ.(75’ Ιωαννίδης).

Διαιτητής: Γιάντσης Βοηθοί: Χασιώτης, Στεργίου.

Γιώργος Μητσιούλης