Βαθμολογία

Πρεμιέρα με νίκη για τα Βούναινα

Τα Βούναινα επέστρεψαν στην Α1’ ΕΠΣΛ με το δεξί. Επικράτησαν στο γήπεδό τους του Παναγροτικού Νίκαιας με σκορ 2-1 και μάλιστα με ανατροπή.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ξεκίνησε κάτω από έντονη ζέστη, πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο πρώτο λεπτό από ένα λάθος που έκανε ο τερματοφύλακας των Βουναίνων, όταν του γύρισε την μπάλα ο Τσαπράζης Σ. «έκλεψε» ο Χριστοδούλου και άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Αυτό σίγουρα επηρέασε την ομάδα αφού για το πρώτο μισάωρο περίπου δεν μπορούσε να βρει ρυθμό με αποτέλεσμα η Νίκαια να παρουσιάζεται καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο χωρίς όμως να υπάρχουν ευκαιρίες.

Παρότι το συγκρότημα της Νίκαιας απαρτίζεται από νεαρούς παίκτες, πραγματικά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, έτρεχαν πάνω – κάτω απλά δεν ολοκλήρωναν τις φάσεις.


Στο 25’ είχαμε την αμφισβητούμενη βάση του ματς για τα Βούναινα, όταν προωθημένος ο Μερτζανίδης Η. ήταν εντός περιοχής, ανατράπηκε από τον Σαρακατσάνη, όμως ο διαιτητής πήρε τη φάση πάνω του και συνέχισε το ματς με έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους. Στο 45’ στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο Χατζηλιάδης Σ. που ήταν πολύ καλός, ύστερα από υπέροχη εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για το 1-1.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60’ τα Βούναινα πίεσαν ακόμη περισσότερα είχαν ένα καλό σουτ του Χατζηλιάδη Η. που όμως δεν το τελείωσε. Στο ίδιο λεπτό ο Χριστοδούλου μετά από ωραία ασίστ του Ανδρεόπουλου δεν κατάφερε σε κενό τέρμα να πλασάρει.

Στο 73’ ύστερα από μακρινή μπαλιά του Σαρακατσάνη, εκμεταλλεύτηκε άψογα ο Σάββας, ψηλοκρέμασε τον τερματοφύλακα και έκανε την ολική ανατροπή για το 2-1.

Δύο καλές στιγμές ακόμη. Στο 80’ οι φιλοξενούμενοι με τον Γεωργάκο που βρέθηκε εξ’ επαφής πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ. Και στο 82’ ο Τσανάς για τους γηπεδούχους βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει.

*Η διοίκηση των Βουναίνων και ο προπονητής εύχονται στον παίκτη τους Τζιάτζιο Νίκο καλή θητεία.

Βούναινα (Χρήστος Γραβάνης): Καραποστόλης, Αγγλόπουλος Γ., Ακρίβος, Τσαπράζης Σ., Χριστοδούλου Κ., Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης Η., Τσανάς, Τζιάτζιος (64’ Αγγλόπουλος Λ.), Τσαπράζης Κ. (85’ Κοκκάλας), Χατζηλιάδης Σ.

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Κώτσιος): Σαρακατσάνης, Γεωργόπουλος, Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Πανδρεμένος, Παπακώστας, Καραφέριας, Τίκας (46’ Ψαθάς), Ολομάνι (46’ Ανδρεόπουλος), Χριστοδούλου, Σακελλαρίου (70’ Γεωργάκος).

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Καραγιάννης, Διαμάντης.