Βαθμολογία

Ανοι(Χ)τοί λογαριασμοί στην πρεμιέρα

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Δόξα Ραχούλας και Αστέρα Τυρνάβου, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, στα πλαίσια της πρεμιέρας της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Στο πρώτο μέρος, αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι ήταν πιο ουσιαστικοί και κατάφεραν να προηγηθούν, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας ισοφάρισε σχετικά νωρίς, με την Ραχούλα στην συνέχεια να βγαίνει στην επίθεση κυνηγώντας το γκολ, η ισοπαλία ωστόσο παρέμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η ομάδα του Τυρνάβου, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, εκμεταλλευόμενη την καλή φυσική κατάσταση και την ταχύτητα των παικτών της και σε δύο περιπτώσεις απείλησε στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με τον Παναγιώτη Πάσιο.

Η Ραχούλα ωστόσο ήταν αυτή που πανηγύρισε πρώτη, όταν στο 18ο λεπτό, ο Θεοχαρούλης, έπιασε ένα συρτό δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να παίρνει πολλά φάλτσα και τον Μπαντή Χρ., να αποκρούει με δυσκολία αρχικά, για να έρθει στην επαναφορά ο Δημόπουλος και με διαγώνιο σουτ, να κάνει το 1-0, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Άρη Πατσή.

Στην συνέχεια, ο Αστέρας, έχοντας περισσότερη ταχύτητα, βγήκε αρκετές φορές στην επίθεση, χωρίς ωστόσο να πετύχει κάποιο τέρμα. Συγκεκριμένα, στο 24ο λεπτό, ο Τσακίρης Κ., βγήκε τετ-α-τετ, πλάσαρε, όμως η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, ενώ στην αμέσως επόμενη καλή φάση, που καταγράφηκε στο 40’ ο Λάζος επιχείρησε μια κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Παναγιώτη Πάσιου, η οποία κατέληξε άουτ.

Με την αρχή του δευτέρου μέρους, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όταν μόλις στο 48ο λεπτό, ο Παναγιώτης Πάσιος, με διαγώνιο σουτ από πλάγια δεξιά, σημείωσε το 1-1.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η Δόξα φόρτσαρε, με σκοπό να φτάσει στο γκολ που θα της έδινε την νίκη, μιας και όπως φαινόταν από την εξέλιξη του αγώνα, όποιος σκόραρε θα έπαιρνε το παιχνίδι. Στο 59’ ο Ντένις Κουρμπάτι, έβγαλε μια σέντρα κι ο Αργυρακούλης, με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 66’, ο Αργυρακούλης, έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Διαμάντης από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Αστέρας, έχασε τεράστια ευκαιρία για γκολ, στο 77ο λεπτό, όταν ο Πάσιος Β., με σέντρα-σουτ από δεξιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ζεϊμπέκη, με αυτήν να αναπηδάει αρχικά στην γραμμή και στην συνέχεια να απομακρύνεται.

Δοκάρι ωστόσο είχε και η Ραχούλα, όταν στο 84ο λεπτό, ο Κουμπόλι από το ημικύκλιο της περιοχής επιχείρησε ένα σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Από εκεί και πέρα, δεν είχαμε κάτι άλλο το αξιοσημείωτο στο παιχνίδι, με το 1-1 να μένει μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό, με πολλές σκληρές μονομαχίες και από τις δύο ομάδες, γεγονός που ανάγκασε τον διαιτητή να βγάλει πολλές φορές την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του.

Δόξα Ραχούλας (Άρης Πατσής): Ζεϊμπέκης, Τζανακούλης, Θεοχαρούλης, Τσέλιγκας, Τέγος, Τσακαβίτης, Κουρμπάτι, Αργυρακούλης, Δημόπουλος(88’ Μηταλούλης), Κουμπόλι, Μανταλιάς(53’ Διαμάντης).

Αστέρας Τυρνάβου (Παναγιώτης Πάσιος): Μπαντής Χρ., Πάσιος Ακ., Γκαραγκούνης Χ., Γαλάνης, Γκαραγκούνης Χρ.(53’ Φουντούνας), Καρακώστας Ακ., Γκαραγκούνης Σπ.(69’ Γκαραγκούνης Ε.), Λάζος Γ.(57’ Πάσιος Β.), Πάσιος Παν., Μπαντής Γ., Τσακίρης Κ.

Διαιτητής: Τσακνάκης Βοηθοί: Παραφέστας, Νίκζας.