Βαθμολογία

Με το δεξί ο Κίσσαβος Συκουρίου!

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα πραγματοποίησε το Σάββατο (5/9) στην πρεμιέρα της Α1 ΕΠΣΛ ο Κίσσαβος Συκουρίου. Συγκεκριμένα επικράτησε στο «σπίτι» του με σκορ 3-1 του αξιόμαχου συγκροτήματος των Αμπελοκήπων.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς έγινε κάτω από αφόρητη ζέστη ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, γι’ αυτό και έγιναν δύο διακοπές (μία σε κάθε ημίχρονο) με στόχο οι παίκτες να δροσιστούν. Αξίζει να αναφέρουμε πως πριν το μας κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Δημήτρη Μόρα.

Στα πρώτα 20 λεπτά το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό και σίγουρα οι ομάδες έδειχναν πως ακόμη δεν είναι στο 100% από πλευράς ετοιμότητας. Όσο περνούσε όμως η ώρα η εικόνα του αγώνα άλλαξε προς το καλύτερο.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σημειώσουν δύο γκολ στο πρώτο μέρος, δέχθηκαν την μείωση στην επανάληψη και κατάφεραν να «κλειδώσουν τη νίκη με ένα ακόμη γκολ. Ο Κίσσαβος είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, σημείωσε τρία γκολ αλλά έδειξε πως χρειάζεται και άλλη δουλειά, αφού οι στόχοι είναι ιδιαίτερα υψηλοί φέτος. Καλά δείγματα και από τους Αμπελόκηπους που με αρκετά νέα παιδιά θέλουν να κάνουν κάτι καλό...

Στο 19’ από γύρισμα του Κόκκινου έκανε το σουτ ο Τζατζάκης η μπάλα άουτ. Στο 31’ σέντρα ο Αγγέλης, αυτογκόλ από τον Γούτο (1-0). Μετά από τέσσερα λεπτά φάουλ ο Κόκκινος δύσκολα σε κόρνερ ο κίπερ και στην εξέλιξη της φάσεις νέο κόρνερ από τον Πικούλη κεφαλιά ο Τζατζάκης ξανά σταθερός ο Βακουφτσής.

Στο 39’ σέντρα ο Δεληγιάννης κεφαλιά – πάσα ο Τσάκε, νέα κεφαλιά ο Τζατζάκης μπλόκαρε ο Βακουφτσής. Με την συμπλήρωση του ημιχρόνου σέντρα ο Κόκκινος, πλασέ ο Τζατζάκης και 2-0.

Στο 77’ απευθείας φάουλ του Ντε Λα Ρόσα, εξαιρετική εκτέλεσε και 2-1. Στο 83’ σημειώθηκε και το 3-1 όταν ο Κόκκινος εκτέλεσε του φάουλ, η μπάλα κάπου κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα.

Κίσσαβος Συκουρίου (Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Αγγέλης, Κάτσας, Γκανάτσιος, Αλμυρούλης, Τσάκε, Δεληγιάννης (64’ Κουκουτσέλος), Τάκε, Τζατζάκης (70’ Ανδρώνης), Κόκκινος, Πικούλης (86’ Ζαϊρές).

Αμπελόκηποι (Άκης Ταυλαρίδης): Βακουφτσής, Καραούλης, Τζόγκας, Γούτος, Μπλάνας (46’ Αθανασάκης), Δόνος, Μπαμπατζιάς, Ποτόσογλου (53’ Κωστομήτρης), Παλαμίδας, Ντε Λα Ρόσα, Ραχωβίτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Πατέτσος, Δεληγιάννη.