Βαθμολογία

Θέλει να λάμψει για ακόμα μια χρονιά

Ο Αστέρας Τυρνάβου, μπορεί να ήταν την χρονιά που μας πέρασε, μια από τις νεοφώτιστες ομάδες στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας, ωστόσο κατάφερε να πετύχει τον στόχο του και να παραμείνει σε αυτήν, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και κερδίζοντας το στοίχημα που έβαλε στην αρχή της χρονιάς, όπως επίσης και τις εντυπώσεις.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η ομάδα, που ένα από τα όπλα της είναι το καλό, οικογενειακό κλίμα, έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για φέτος, στα βοηθητικά γήπεδα του Τυρνάβου. Προπονητής για φέτος, επιλέχθηκε ο Παναγιώτης Πάσιος, ο οποίος παράλληλα θα είναι και παίκτης, ενώ δεν έγιναν μεγάλες αλλαγές στον βασικό κορμό της ομάδας.

Τα νέα αποκτήματα

Το athleticlarissa, βρέθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Τυρνάβου και σας παρουσιάζει φωτογραφίες από την προετοιμασία της ομάδας καθώς επίσης και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Παναγιώτης Πάσιος (Προπονητής): «Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο»

«Φέτος, έχουμε βάλει στόχο μας την παραμονή στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα, θέλουμε η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο, για να το ευχαριστηθούν και τα παιδιά και ο κόσμος που θα έρθει να μας δει. Φέτος, ήρθαν και καινούρια παιδιά στην ομάδα και πάμε για ότι καλύτερο μπορούμε. Υπάρχει καλό κλίμα και είμαστε όλοι σαν μια οικογένεια».

- Για τις μεταγραφές: «Ήρθαν ο Γιάννης Γκαραγκούνης και ο Χρήστος Τσακίρης».

Κώστας Τσακίρης (Ποδοσφαιριστής): «Να παίξουμε για την παραμονή»

«Θέλουμε να παίξουμε για να το χαρούμε και για να κατακτήσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και με τα νέα παιδιά που έχουν έρθει, έχουμε δέσει κι έχουμε γίνει ομάδα. Το πρωτάθλημα φέτος θα ναι ανταγωνιστικό και δύσκολο, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε».

Λευτέρης Γκαραγκούνης (Ποδοσφαιριστής): «Πιστεύω ότι θα παραμείνουμε και φέτος»

«Στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι και φέτος, θα τα καταφέρουμε και θα παραμείνουμε άνετα στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα, εύχομαι υγεία και καλή χρονιά σε όλους».