Βαθμολογία

Να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία θέλει ο Σ.Σ. Ραψάνης

Ο Σ.Σ. Ραψάνης θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ και μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Νέα χρονιά, νέα πρόκληση για το συγκρότημα του Αλέκου Μπατσαρά που θα προσπαθήσει να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία.

Τα νέα αποκτήματα

Ο Σ.Σ. Ραψάνης θα επιδιώξει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο με βασικό μέλημα την άνετη παραμονή. Σίγουρα το έργο του δεν θα είναι εύκολο, παρόλα αυτά θα γίνει μεγάλη προσπάθεια και υπάρχει αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

Αλέκος Μπατσαράς (Προπονητής): «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

«Καταρχάς θέλω να ευχηθώ σε όλους όσους εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Για εμάς είναι μια χρονιά δικαίωσης αφού μας στέρησαν αυτό που αξίζαμε εντός των γραμμών και κυρίως δικαίωση γι’ αυτά τα παιδιά που αγωνίσθηκαν και μόχθησαν.

Από δω και πέρα είναι μια πρωτόγνωρη κατηγορία για εμάς, πάμε με θάρρος, καθόλου έπαρση αλλά με κάτω το κεφάλι και κάτω τη μπάλα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο μέσα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι…».

Θέμης Μπούρος (Ποδοσφαιριστής): «Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα»

«Η ομάδα ενισχύθηκε και με το υπάρχον αξιόλογο υλικό, θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα είναι ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Α1 ΕΠΣΛ. Είναι η παρθενική μας εμφάνιση στην κατηγορία αυτή, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία…».

Δημήτρης Τσούλκας (Ποδοσφαιριστής): «Να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί»

«Από τη μεριά μου θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Θεωρώ πως με τις προσθήκες που έγιναν αλλά και με το υπάρχον αξιόλογο υλικό και μέσα από συλλογική προσπάθεια να καταφέρουμε να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ. Η αλήθεια είναι πως αισθανόμαστε δικαιωμένοι μιας και πήραμε αυτό που αξίζαμε…».

Το μεταγραφικό «παζάρι»

Ήρθαν: Βασιλειάδης (Δελέρια), Καρυώτης (Μελιβοία), Αδάμος (Αιγάνη), Μπίμπα (Πυργετός), Μαλαμάς (Ανθούπολη)

Έφυγαν: Κουτσάκης (Αβέρωφ)

Τα φιλικά

2/9: Πουρνάρι

10/9: Κοιλάδα