Βαθμολογία

Επέστρεψαν για να μείνουν οι Γόννοι

Ο Όλυμπος Γόννων, μετά από μια εξαιρετική περσινή χρονιά, επέστρεψε στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία, όπου και θα αγωνιστεί φέτος, με σκοπό μια άνετη παραμονή αρχικά και από εκεί και πέρα, ότι καλύτερο προκύψει. Η ομάδα, συνεχίζει με την φιλοσοφία που την διακρίνει τα τελευταία χρόνια, που δεν είναι άλλη από το να στηρίζεται σε παιδιά με καταγωγή από το χωριό και όρεξη για ποδόσφαιρο.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο Αχιλλέας Μάντζιαρης, από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για την ομάδα, ούτως ώστε να παρουσιαστεί κάτι καλό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1’ ΕΠΣΛ. Από εκεί και πέρα, το κλίμα στις τάξεις του Ολύμπου, είναι άριστο και όλοι μαζί σαν μια γροθιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις της προετοιμασίας.

Τα νέα αποκτήματα

Το athleticlarissa, βρέθηκε στο γήπεδο των Γόννων, όπου ο Όλυμπος πραγματοποιεί την προετοιμασία του και σας παρουσιάζει ενδιαφέρουσες φωτογραφίες, όπως επίσης και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Αχιλλέας Μάντζιαρης (Τεχνικός Διευθυντής): «Προσπάθεια με παιδιά από το χωριό»

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και πάντα με υγεία. Όσον αφορά την ομάδα μας, θα πορευτούμε με την ίδια συνταγή που είχαμε πέρυσι και τα τρία τελευταία χρόνια. Δεν αλλάζει τίποτα. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας, με τα παιδιά του χωριού, αλλά και τις μεταγραφές που κάναμε, με παιδιά της ευρύτερης περιοχής. Με αυτά τα παιδιά λοιπόν, θα προσπαθήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Φέτος, θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα, από του χρόνου θα κάνουμε σχεδιασμό για κάτι παραπάνω, επειδή θέλουμε να πάμε βήμα-βήμα».

- Για τις μεταγραφές: «Αποκτήσαμε παίκτες όπως ο Ζάρρας από την Ελάτεια, ο Τάχας από τον Παραπόταμο, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος σε ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Τσιτσιούμης από τον Παραπόταμο, ο Μπαμπαλιούτας που έχει καταγωγή από το χωριό και αγωνιζόταν στην Νεάπολη και ο Βασίλης Σερίφης, που πέρσι ήταν στον Παραπόταμο».

Πέτρος Καραναστάσης (Ποδοσφαιριστής): «Σκληρή δουλειά, πειθαρχία και υπομονή»

«Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία, με υγεία πάνω από όλα σε όλους τους ποδοσφαιριστές, που είναι και το πιο σημαντικό. Από εκεί και πέρα, όλες οι ομάδες να εκπληρώσουν τον στόχο που έχουν θέσει. Όσον αφορά την δική μου ομάδα, βρισκόμαστε σε μια κατηγορία, στην οποία επιστρέψαμε έπειτα από 9 χρόνια. Πολλά παιδιά, που παίζουν στην ομάδα, έχουν καταγωγή από το χωριό μας. Θέλουμε να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Σίγουρα, πρόκειται για μια δύσκολη κατηγορία, με ιστορικές ομάδες. Τέλος, θέλουμε να προωθήσουμε τα νέα παιδιά, μιας και υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και αυτό μας χαροποιεί. Από εκεί και πέρα, με την βοήθεια του κόσμου, θέλουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας. Θέλουμε να αφήσουμε το στίγμα μας και με σκληρή δουλειά, πειθαρχία και υπομονή θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Γιώργος Καλούσης (Ποδοσφαιριστής): «Το γήπεδο μας είναι η δύναμη μας»

«Στόχος της ομάδας, είναι αρχικά να παραμείνουμε στην Α1’ ΕΠΣΛ. Αυτό αποτελεί ακόμα ένα κίνητρο, γενικότερα για τα παιδιά που βρίσκονται στο χωριό, ώστε να κυνηγήσουν το όνειρο τους και να έρθουν νέα παιδιά στην ομάδα. Θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε πέρυσι, με την ίδια φρεσκάδα και την ίδια όρεξη. Όλα τα παιδιά στην ομάδα είναι από το χωριό και αυτό θα δείξει το πάθος μας στην κατηγορία. Σίγουρα, το γήπεδο μας, αποτελεί την δύναμη μας. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Αλέξης Μάντζιαρης (Ποδοσφαιριστής): «Να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο»

«Εύχομαι υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές πάνω από όλα και χωρίς τραυματισμούς. Θέλουμε να προσπαθήσουμε και να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να παραμείνουμε στην κατηγορία σαν πρώτη χρονιά. Από εκεί και πέρα, αν προκύψει κάτι παραπάνω, καλοδεχούμενο».