Βαθμολογία

Με πρωταγωνιστικές βλέψεις η Δόξα Ραχούλας

Η Δόξα Ραχούλας έκανε μια αξιοπρεπή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ και θέλει και φέτος να διατηρήσει τις δυνάμεις της και φυσικά να παλέψει και για το κάτι παραπάνω.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η διοίκηση κράτησε τους έμπειρους παίκτες, έκανε μεταγραφικές κινήσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα και ακόμη είναι σε αναζήτηση παικτών για να ολοκληρώσει το ρόστερ της. Ο προπονητής κ. Άρης Πατσής που το έργο του δεν είναι αμελητέο από τις ομάδες που έχει περάσει, δείχνει πρόθυμος να κάνει το έργο που πολύ καλά ξέρει, έχοντας στις αποσκευές του την υπομονή καθώς όμως και καλούς παίκτες.

Τα νέα αποκτήματα

Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν όπως ο Ζεϊμπέκης, Κουρμπάτι, Τσέλιγκας, Τσακαβίτης και Παπανικολάου, έχουν την εμπειρία και αφού ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα θα βοηθήσουν τα μέγιστα. Σίγουρα μέσα απ’ όλα αυτά αν και οι ίδιοι οι παίκτες πιστέψουν στις δυνάμεις τους και δουλέψουν θα μπορέσουν να φτάσουν την ομάδα σε υψηλότερες θέσεις. 

Βασίλης Σταμουλάκης (Αντιπρόεδρος): «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστική ομάδα»

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί, έχουμε ξεκινήσει οργάνωση και καταξιωμένο προπονητή και καλούς ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να καταφέρουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Είμαστε σε ανοιχτά μέτωπα για να κλείσουμε άλλους τρεις παίκτες για να ολοκληρώσουμε το ρόστερ».

Άρης Πατσής (Προπονητής): «Έχω μάθει να παλεύω»

«Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες υγεία και επιτυχίες και περισσότερο στην παλιά μου ομάδα την Ανάβρα. Ήρθα στην Δόξα Ραχούλας και θέλω να αλλάξω την νοοτροπία. Εκείνο που με στεναχωρεί περισσότερο είναι που τα παιδιά που είναι εδώ από το χωριό δεν μπορούν να έρχονται στις προπονήσεις, εγώ έχω μάθει να κάνω προπόνηση με πολλά άτομα. Αυτό το κομμάτι έχει να κάνει με τη νοοτροπία και γι’ αυτό μέχρι στιγμής δεν είμαι ευχαριστημένος. Έχω μάθει όμως να παλεύω πως όποιος προσπαθεί πάντα κερδίζει κάτι. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να δουλέψω και φυσικά θα κάνω υπομονή και θα προσπαθήσω μαζί με τους παίκτες μου για ότι το καλύτερο για την ομάδα».

Δημήτρης Τσακαβίτης (Ποδοσφαιριστής): «Θα προσπαθήσουμε για ότι το καλύτερο»

«Καλή χρονιά με υγεία. Ήρθα σε μια ομάδα με οργάνωση και πειθαρχία. Θα προσπαθήσουμε για ότι το καλύτερο, στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε μια καλή πορεία».

Νίκος Ζεϊμπέκης (Ποδοσφαιριστής): «Φέτος θα είναι η τελευταία μου χρονιά»

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο. Χαίρομαι πολύ που ήρθα στην Δόξα Ραχούλας και περισσότερο που συνεργάζομαι με τον κ. Άρη Πατσή, γιατί φέτος θα είναι η τελευταία μου χρονιά και όπως ξεκίνησα πριν χρόνια από εδώ με τον κ. Άρη Πατσή, εδώ θα τελειώσω. Στην ομάδα μας έχουμε καλή οργάνωση και εύχομαι να διατηρηθεί μέχρι το τέλος. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω εσάς τους δημοσιογράφους που δεν αφήνεται γήπεδο για γήπεδο και αυτό δείχνει πόσο πολύ αγαπάτε όλους εμάς».

Άρης Θεοχαρούλης (Ποδοσφαιριστής): «Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο»

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, εμείς θα προσπαθήσουμε μαζί με τον προπονητή μας μέσα από την δουλειά να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε υγεία».

Παναγιώτης Τζάνακας (Ποδοσφαιριστής): «Καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς»

«Καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς σε όλους. Όλοι οι παίκτες θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε για ότι το καλύτερο για την ομάδα μας».

Η διοίκηση