Βαθμολογία

Νέο ξεκίνημα η Προοδευτική Ανάβρας

Μία νέα χρονιά ξεκίνησε για την Προοδευτική Ανάβρας που θα αγωνίζεται ξανά στην Α1 ΕΠΣΛ, αν και θα μπορούσε να αγωνίζεται (αν το ήθελε…) και στην μεγάλη τοπική κατηγορία του νομού μας μετά τη μη συμμετοχή του Κεραυνού Παραποτάμου.

Η Ανάβρα θα δώσει τόπο στα γηγενή παιδιά του χωριού και θα προσπαθήσει να τα αξιοποιήσει. Παράλληλα η ομάδα θέλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να συνδυάσει το θέαμα με την ουσία.

Τα νέα αποκτήματα

Στάυρος Γιανουλέας (Πρόεδρος): «Τόπο στα γηγενή παιδιά της Ανάβρας»

«Φέτος κάνουμε μια νέα αρχή, δίνοντας τόπο στα γηγενή παιδιά της Ανάβρας. Μετά από μια πολύ καλή σεζόν θέλουμε να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, μένοντας μακριά από τραυματισμούς και άσχημες καταστάσεις. Καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία».

Σωτήρης Συράκης (Ποδοσφαιριστής): «Πολλές νίκες»

«Εύχομαι υγεία πάνω απ΄ όλα. Κάνουμε μια καινούρια αρχή, συντονισμένοι από τους κυρίους της διοίκησης. Εύχομαι ότι καλύτερο και πολλές νίκες για την ομάδα μας. Καλή αρχή σε όλες τις ομάδες του Νομού μας».

Περικλής Χονδροδήμος (Ποδοσφαιριστής): «Να βοηθήσω»

"Εύχομαι καλή χρονιά στην ομάδα. Μακριά από τραυματισμούς. Θέλω και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω να τερματίσει η ομάδα μας σε μια καλή θέση στο νέο πρωτάθλημα".

Βασίλης Παρλάντζας (Ποδοσφαιριστής): «Άνετη παραμονή»

"Και εγώ εύχομαι καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Μακάρι να είμαστε μονοιασμένοι και ενωμένοι. Έτσι θαρρώ πως θα κερδίσουμε την άνετη παραμονή μας στην κατηγορία".

Μίμης Κουρούκας (Ποδοσφαιριστής): «Επιστρέφω στον τόπο μου»

«Να ευχηθώ καλή χρονιά και καλή πορεία στην ομάδα. Είμαστε μια νέα ομάδα. Έχουν αλλάξει πολλά από την περσινή ομάδα και θα προσπαθήσουμε από την αρχή. Επέστρεψε εγώ προσωπικά στο χωριό μου με στόχο να βοηθήσω. Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Καλή μας πορεία και υγεία σε όλους».

Το Μεταγραφικό «παζάρι»

Ήρθαν: Μίμης Κουρούκας (Μαχητής Τερψιθέας), Σωτήρης Συράκης, Δημήτρης Χαλκιάς (ΠΑΟ Καλαμακίου), Θανάσης Σιμούλης, Περικλής Χονδροδήμος (Δωτιέας Αγιάς), Γκιόσι Γκερτ (Ελεύθερος), Αντώνης Κώτσιας (Κίσσαβος Συκουρίου), Γιάννης Δεσπόπουλος (Νεάπολη Λάρισας).

Έφυγαν: Θοδωρής Γκόγκας (Ελεύθερος), Γιάννης Σχοινάς (ΠΑΟΛ Αβέρωφ), Γιάννης Τζικόπουλος (Ολυμπιακός Χειμαδίου), Αχιλλέας Κατσιούλης, Βαλάντης Τριανταφύλλου (Α.Ο. Κοιλάδας), Αλέκος Ριζούλης (Δόξα Αργυροπουλίου), Ντένις Κουρμπάτι (Δόξα Ραχούλας), Νίκος Σαπουνάς (Ελπίς Μεσοχωρίου), Αντώνης Ραμάι (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Χρήστος Δημόπουλος (Ομάδα Μαγνησίας), Αντώνης Λεμονής (Α.Ο. Ελευθερών), Χρήστος Καρακώστας (Ελεύθερος), Θανάσης Ανδρώνης (Ελεύθερος), Μπέρσι Άντερσον (Ελεύθερος), Γιώργος Γάκης (Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων), Παναγιώτης Φουσίκας (Ελεύθερος), Γιάννης Μπουζώνας (Ελεύθερος).