Βαθμολογία

Να συνδυάσουν το θέαμα με την ουσία θέλουν στα Βούναινα

Μετά την επάνοδο των Βουναίνων στην Α1 ΕΠΣΛ, οι απαιτήσεις έχουν μεγαλώσει και διοίκηση, προπονητής και παίκτες έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο βασικός κορμός της ομάδας διατηρήθηκε, άλλαξε όμως ο προπονητής όπου πλέον είναι ο Χρήστος Γραβάνης και έγιναν μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. Αναμένεται να γίνουν άλλες δύο μεταγραφές (στόπερ και αμυντικό χαφ) ώστε τα Βούναινα να έχουν πληρότητα σε όλες τις γραμμές.

Τα νέα αποκτήματα

Η ομάδα παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο και την περσινή χρονιά, στήριγμα σε αυτή την προσπάθεια είναι και η πολύ σοβαρή διοίκηση. Καταλυτικό ρόλο θα παίξει φέτος το γήπεδο, μιας και τα Βούναινα επιστρέφουν στο σπίτι τους. Ο σύλλογος έχει σαν στόχο αρχικά την εύκολη σωτηρία της και στη συνέχεια το καλό ποδόσφαιρο και το θέαμα.

Χρήστος Γραβάνης (Προπονητής): «Η διάρκεια θα παίξει τον πρώτο λόγο»

«Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλα τα σωματεία και πάνω απ’ όλα στους ποδοσφαιριστές χωρίς τραυματισμούς. Εμείς θέλουμε να δείξουμε σαν ομάδα ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, συνδυάζοντας και το πολύ καλό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια. Αυτή λοιπόν την φιλοσοφία θα δουλέψουμε και θα περάσουμε στους ποδοσφαιριστές γιατί έτσι πετυχαίνει εκτός από το καλό ποδόσφαιρο και το όμορφο θέαμα. Οι απαιτήσεις της κατηγορίας είναι μεγάλες και σίγουρα μας περιμένει ένας μαραθώνιος. Πιστεύω όμως ότι όσες ομάδες προετοιμαστούν κατάλληλα και δείξουν διάρκεια θα έχουν και τον πρώτο λόγο».

Γιώργος Τσανάς (Ποδοσφαιριστής): «Όλοι μαζί μια γροθιά»

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, όλα τα παιδιά είμαστε μια γροθιά και με την στήριξη της διοίκησης του προπονητή και του κόσμου θα προσπαθήσουμε να σώσουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα την ομάδα και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Ηλίας Μερτζανίδης (Ποδοσφαιριστής): «Όσο ψηλότερα γίνεται»

«Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους, η χρονιά θα είναι δύσκολη, όμως όταν παλέψουμε όλοι μαζί σωστά, πιστεύω πως θα φτάσουμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται».

*Λόγω της ξαφνικής καταιγίδας δεν κατέστη δυνατό να είναι στην προπόνηση της Δευτέρας (10/8) όλοι οι παίκτες καθώς και η διοίκηση.