Βαθμολογία

Έτοιμος για την πρόκληση της Α1’ ΕΠΣΛ

Ο Ολυμπιακός Χειμαδίου, κατάφερε την περσινή χρονιά να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας και να κάνει την υπέρβαση, ανεβαίνοντας στην Α1’ Ερασιτεχνική, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Σίγουρα, η ομάδα του Χειμαδίου, θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της, την χρονιά που μας έρχεται, εξασφαλίζοντας παράλληλα όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή της, ώστε οι ποδοσφαιριστές να παίξουν ποδόσφαιρο για να το χαρούν και να μην έχουν άγχος.

Τα νέα αποκτήματα

Προπονητής σε όλη αυτήν την προσπάθεια, θα είναι ο Κώστας Παπαρίζος, που συμφώνησε με την διοίκηση και με την εμπειρία του θα βοηθήσει καταλυτικά το Χειμάδι, ώστε να υλοποιήσει τους στόχους του.

Το athleticlarissa, βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο του Χειμαδίου, όπου διεξάγεται η προετοιμασία της ομάδας και σας παρουσιάζει δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αλλά και ενδιαφέρον φωτογραφικό υλικό.

Αχιλλέας Νούσιος (Γενικός Αρχηγός): «Θέλουμε μια γρήγορη παραμονή»

«Εύχομαι πρώτα από όλα καλή χρονιά στα σωματεία του Νομού και πάνω από όλα με υγεία. Εμείς, είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα και θα προσπαθήσουμε να σιγουρέψουμε γρήγορα την παραμονή μας. Από εκεί και πέρα, ότι περισσότερο καταφέρουμε, καλοδεχούμενο θα είναι».

Κώστας Παπαρίζος (Προπονητής): «Πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό για την παραμονή»

«Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας ανεβαίνει στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Ο βασικός κορμός από πέρυσι έχει μείνει και έχουν γίνει παράλληλα κάποιες προσθήκες, θέλοντας να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ήμουν και πρόπερσι σε μια ομάδα της Α1’ Ερασιτεχνικής και την ξέρω την κατηγορία. Είναι δύσκολη κατηγορία. Μια ομάδα που θέλει να παραμείνει στην κατηγορία, πρέπει να πάει για πρωταθλητισμό, αλλιώς δεν μένει. Επιπλέον, για να μείνει μια ομάδα στην κατηγορία, πρέπει να κάνει προπόνηση. Ειδικά με τα μικρά παιδιά, δυσκολεύομαι, διότι βλέπω ότι δεν έχουν όρεξη. Έχουν οι μεγάλοι και δεν έχουν οι μικροί. Από εκεί και πέρα, φέτος στην Α1’ υπάρχουν αρκετές ιστορικές ομάδες, όπως ο Π.Ο.Ε., το Συκούριο, η Μελιβοία και το γεγονός αυτό, κάνει το πρωτάθλημα δυσκολότερο. Θέλω να ευχηθώ να έχουμε καλή χρονιά και υγεία σε όλες τις ομάδες».

-Για τις μεταγραφές: «Έχουμε αποκτήσει τους Νίκο Σούμα, από τον Τοξότη, τον Παναγιώτη Τόπη από το Συκούριο, συμφωνήσαμε με τον Γιάννη Βιλανάκη από το Ομορφοχώρι, τον Τζηκόπουλο από την Ανάβρα, τον Αρβανίτη και περιμένουμε άλλα δυο παιδιά από τα Τρίκαλα, που ήταν παλιοί συμπαίκτες μου στην Φαρκαδόνα».

Γιώργος Νούσιος (Ποδοσφαιριστής): «Στόχος η γρήγορη σωτηρία»

«Κατ’ αρχήν εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες και πάνω από όλα με υγεία. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την ομάδα μας, εύχομαι μια γρήγορη σωτηρία, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούμε, επειδή είναι η πρώτη μας χρονιά σε αυτήν την κατηγορία».

Νίκος Αρβανίτης (Ποδοσφαιριστής): «Περήφανος που επέστρεψα στο Χειμάδι»

«Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία πάνω από όλα. Είμαι πολύ περήφανος που γύρισαν ξανά στο Χειμάδι, σε μια ομάδα που με είχε φέρει ο κύριος Βαγγέλης Μάνος και ο κύριος Μιχάλης Λίταινας. Κάνουμε μια καινούρια προσπάθεια στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πλασαριστούμε σε καλή θέση στο τέλος του πρωταθλήματος».