Βαθμολογία

Αλλαγμένη αλλά φιλόδοξη η Δόξα Αργυροπουλίου

Με αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό ξεκίνησε την προετοιμασία της η Δόξα Αργυροπουλίου, που φέτος θα αγωνίζεται στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Αρκετοί ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από την ομάδα, η οποία έκανε βέβαια και κάποιες προσθήκες, ώστε να συμπληρώσει το ρόστερ της και να είναι ετοιμοπόλεμη για το φετινό πρωτάθλημα.

Τα νέα αποκτήματα

To athleticlarissa, βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας και σας παρουσιάζει δηλώσεις αλλά και φωτογραφικό υλικό από την προετοιμασία.

Νίκος Παπανικολάου (Προπονητής): «Θα δυσκολευτούμε στην αρχή»

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο νέος τεχνικός του Αργυροπουλίου, Νίκος Παπανικολάου: «Ξεκινάμε μια νέα ομάδα από την αρχή. Έφυγαν δυστυχώς από την ομάδα, τρεις ικανοί επιθετικοί, ο Τσιάγκος με τον Κόκορα που πήγαν στον Τύρναβο, συν τον Μπέτσιο, που πήγε στον Σμόλικα. Επιπλέον, έφυγε ο Λευτέρης Τιούτιος, που ήταν ο στυλοβάτης του κέντρου, συν τον Μάρκου που πήγε στον Σμόλικα, οπότε αρκετοί βασικοί παίκτες αποχωρήσαν. Εμείς κάναμε κάποιες καλές προσθήκες, αλλά το ρόστερ ακόμα δεν έχει συμπληρωθεί. Περιμένουμε να έρθουν κάποια παιδιά, που τώρα εργάζονται. Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά πιστεύω ότι από τις 20 Αυγούστου και μετά που θα επιστρέψουν οι δύο επιθετικοί μας θα έχουμε καλύτερη εικόνα και καλύτερη άποψη για την ομάδα. Επιπλέον, πήραμε κάποια παιδιά από τα Δελέρια και τον Βρυότοπο, που έπαιζαν σε χαμηλότερες κατηγορίες, οπότε πιστεύω ότι δεν έχουμε μεγάλο αριθμό παικτών, ικανό να ανταποκριθεί στην Α1’ ΕΠΣΛ. Θα δυσκολευτούμε στην αρχή, όμως πιστεύω ότι θα δέσουμε μετά και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

-Για το πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα πιστεύω ότι θα ναι ανταγωνιστικό όπως είναι άλλωστε και τα τελευταία χρόνια. Δύσκολα θα κερδίζεις, δύσκολα θα χάνεις και θα είναι κοντά οι ομάδες. Δεν συμφωνώ με την άποψη να μειωθούν οι ομάδες, είναι πολύ καλό πρωτάθλημα για να αλλάξει».

Από τους ποδοσφαιριστές, μίλησαν οι Αλέκος Ριζούλης και Στέλιος Μπαχτσεβάνος.

Αλέκος Ριζούλης (Ποδοσφαιριστής): «Να πετύχουμε τον στόχο μας»

«Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Δουλεύουμε στις προπονήσεις, ούτως ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Στέλιος Μπαχτσεβάνος(Ποδοσφαιριστής): «Θα κάνουμε ότι μπορούμε»

«Καλή χρονιά και πάνω από όλα χωρίς τραυματισμούς. Φέτος, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να παρουσιαστεί η ομάδα ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα και να πετύχει τους στόχους της».