Βαθμολογία

Χαμηλό προφίλ και προσπάθεια για τον Π.Ο.Ε.

Ο Π.Ο.Ε., μια ιστορική ομάδα του Νομού μας, θα αγωνίζεται για ακόμα μια χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, όπως και πέρυσι. Φέτος, τα πράματα, είναι πιο δύσκολα από πέρυσι, από οικονομικής απόψεως, μιας και είδαμε αρκετά σωματεία να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν και να μην κατεβαίνουν στο πρωτάθλημα.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι δυσκολίες αυτές, δεν άφησαν ανέγγιχτη και την ομάδα της Ελασσόνας, που όμως θα προσπαθήσει να καταφέρει όσα περισσότερα μπορεί στην φετινή Α1’ ΕΠΣΛ. Με ένα σύνολο νεαρών ποδοσφαιριστών, που διψούν για διάκριση και τον Αλέξη Παγκαρλιώτα στον πάγκο της ομάδας, ο Π.Ο.Ε., θα πορευτεί θέλοντας πάνω από όλα την προώθηση των νεαρών παικτών σε μεγαλύτερες ομάδες, όπως επίσης και μια καλή θέση στο πρωτάθλημα.

Αλέξης Παγκαρλιώτας (Προπονητής): «Να παίξουν τα νέα παιδιά»

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Π.Ο.Ε., Αλέξης Παγκαρλιώτας: «Κατ’ αρχήν, θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει. Υπήρξα ποδοσφαιριστής της ομάδας για τρία χρόνια και ξέρω τι σημαίνει το όνομα του Π.Ο.Ε. Σε συνεννόηση με την διοίκηση, θα πορευτούμε με το υπάρχον υλικό των νεαρών ποδοσφαιριστών. Από εκεί και πέρα, δεν έχουμε κάποιον συγκεκριμένο στόχο, όπως η άνοδος. Αυτό που μας ενδιαφέρει αυτήν την στιγμή, είναι να παίξουν οι νεαροί παίκτες».

-Για τα μεταγραφικά: «Μεταγραφικά, κινηθήκαμε μόνο για τις θέσεις που χρειαζόμασταν. Έναν τερματοφύλακα θέλαμε και αποκτήσαμε τον Μιγδάνη και περιμένουμε ακόμα έναν επιθετικό».

-Για το πρωτάθλημα: «Πιστεύω θα είναι ανταγωνιστικό όπως πέρυσι, που υπήρχαν πολύ καλές ομάδες. Εύχομαι, να ναι το ίδιο και φέτος».

-Τα φιλικά προετοιμασίας: «Φιλικά παιχνίδια, έχουμε κλείσει εδώ μέσα με την Γιάννουλη στις 13 Αυγούστου, στην συνέχεια μέσα στο Αργυροπούλι, το Σάββατο 22 Αυγούστου και στις 29 του μήνα με μια ομάδα από την Κατερίνη».

Από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, μίλησαν οι Βασίλης Μάρκου και Βασίλης Γκαμπέτας. Αναλυτικά όσα είπαν.

Βασίλης Μάρκου (Ποδοσφαιριστής): «Να πετύχουμε τον στόχο μας»

«Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά. Η ομάδα μας να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Βασίλης Γκαμπέτας (Ποδοσφαιριστής): «Το επίπεδο έχει ανέβει»

«Εύχομαι να έχουμε υγεία πάνω από όλα. Πιστεύω ότι θα παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, γιατί η προπόνηση έχει καλό επίπεδο. Τα παιδιά είναι ακόμα πιο έτοιμα να παίξουν. Η ομάδα πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσει και φέτος».

Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Μιγδάνης, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας