Βαθμολογία

Ο Παναγροτικός Νίκαιας κάνει ένα νέο ξεκίνημα

Η ομάδα της Νίκαιας την περσινή χρονιά παρότι είχε έναν καλό πρώτο γύρο, στη συνέχεια και ιδίως προς το τέλος του πρωταθλήματος έδειξε αδύναμη και δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό της.

Της Βάσως Γκατζούλη

Έμειναν λίγοι έμπειροι παίκτες από την περασμένη χρονιά, η διοίκηση όμως αποφάσισε να κάνει μια νέα προσπάθεια, να δώσει βήματα στα νέα παιδιά και με πολύ δουλειά καθώς τη βοήθεια των παλιών παικτών να καταφέρει να χτίσει μια νέα ομάδα η οποία να προσφέρει και θέαμα στους φιλάθλους, να κάνει μια καλή πορεία και όπου φτάσει.

Το νέο απόκτημα, ο τερματοφύλακας Θοδωρής Σαρακατσάνης

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα επανέφερε το παλιό της ιστορικό όνομα και πλέον θα ονομάζεται Παναγροτικός Νίκαιας, ένα όνομα με μεγάλη και βαριά ιστορία που θα πρέπει να τιμηθεί ιδιαίτερα.

Βαγγέλης Κώτσιος (Προπονητής): «Να φτιάξουμε ένα καλό κράμα»

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία. Φέτος χτίζεται μια νέα ομάδα, με νέους παίκτες που χρειάζονται πολύ δουλειά. Αν καταφέρουμε και με τους έμπειρους παίκτες να ταιριάξουμε το κράμα θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε ψηλά. Περιμένουμε 1-2 ακόμη μεταγραφές μας ενδιαφέρει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να φέρουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο».

Θάνος Τριανταφυλλόπουλος (Ποδοσφαιριστής): «Καλό ποδόσφαιρο και άνοδος»

«Καλή χρονιά σε όλους, βρισκόμαστε σε μια καινούρια προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Νίκαιας, μέσα μας υπάρχει για τον περσινό υποβιβασμό της ομάδας, στόχος είναι να προωθηθούν τα νέα παιδιά στην ομάδα και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να διεκδικήσουμε ακόμη και την άνοδο».

Δημήτρης Χονδρονάσιος (Ποδοσφαιριστής): «Δύσκολη χρονιά»

«Η χρονιά που ξεκινά φέτος για τη Νίκαια είναι δύσκολη, γιατί χτίζεται με νέους παίκτες. Ελπίζουμε πως αν δουλέψουμε όλοι μαζί με τον σωστό τρόπο να πετύχουμε την άνοδο στην κατηγορία».

Κωνσταντίνος Μπλιάτσιος (Ποδοσφαιριστής): «Να έχουμε πολλές νίκες»

«Καλή χρονιά σε όλους θέλω να ευχηθώ για τη Νίκαια η χρονιά να είναι γεμάτη νίκες. Να είμαστε όλοι ενωμένοι να παλεύουμε και να νικάμε τις περισσότερες φορές».