Βαθμολογία

Όσο πιο ψηλά γίνεται η Λάρισα 2012

Νέο ξεκίνημα για την Λάρισα 2012 που έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις από την περασμένη Δευτέρα και τη νέα χρονιά θέλει να πάει ακόμη καλύτερα από πέρυσι.

Η Λάρισα 2012 με τεχνικό τον Θοδωρή Στεργιάδη που επέστρεψε για να βοηθήσει κι αυτός στη νέα προσπάθεια που γίνεται, θα προσπαθήσει μέσα από σκληρή δουλειά να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα του νέου πρωταθλήματος της Α΄1 κατηγορίας.

Τα νέα αποκτήματα

Ευθύμης Φλώρος (Πρόεδρος): «Θέλουμε την άνετη παραμονή»

Από την διοίκηση του συλλόγου, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος Ευθύμης Φλώρος, όπου ανέφερε τα εξής: «Να έχουμε μία καλή προετοιμασία αρχικά, καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες της Λάρισας. Θέλουμε να έχουμε μία καλή χρονιά δίχως εμπόδια, δίχως προβλήματα. Θέλουμε την άνετη παραμονή και μετά από εκεί και πέρα ότι καλύτερο προκύψει. Εάν μπορέσουμε να «κλειδώσουμε» γρήγορα την παραμονή κι έχουμε όλα τα εφόδια, θα το παλέψουμε και στο τέλος να κερδίσουμε την άνοδο στην Α΄κατηγορία».

Θοδωρής Στεργιάδης (Προπονητής): «Θα υπάρχουν σίγουρα δυσκολίες»

Αμέσως μετά, μίλησε ο προπονητής της Λάρισας 2012 Θοδωρής Στεργιάδης, όπου επισήμανε: «Να ευχηθούμε μία καλή χρονιά σε όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και με τον αθλητισμό. Πάνω από όλα υγεία σε όλους και να βγει η χρονιά δίχως τραυματισμούς. Όσον αφορά την δική μας ομάδα, θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Στόχος για εμάς είναι η καλή πορεία και να περάσουμε κάποια πράγματα εντός γηπέδου. Ο πρωταθλητισμός για εμάς δεν είναι στόχος ούτε φέτος όπως και πέρυσι. Θα υπάρχουν σίγουρα δυσκολίες. Οι περισσότερες ομάδες κινήθηκαν μεταγραφικά. Εμείς αποκτήσαμε 2 – 3 ποδοσφαιριστές και θα αποκτηθούν κι άλλοι. Τέλος, θέλουμε να το χαρούμε».

Παναγιώτης Φλώρος (Ποδοσφαιριστής): «Στόχος μας η παραμονή»

«Εύχομαι για την ομάδα μου να έχουμε μία καλή χρονιά και να κάνουμε το καλύτερο. Έχουν μείνει τα ίδια παιδιά σε σχέση με πέρυσι. Πρώτος στόχος για την ομάδα μας είναι η άνετη παραμονή και μετά να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, όπως κάναμε και πέρυσι».

Νίκος Βάσσος (Ποδοσφαιριστής): «Παραμονή και καλό ποδόσφαιρο»

«Καλή χρονιά και χωρίς τραυματισμούς να έχουμε τόσο στην ομάδα μου και σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό. Για εμάς ο φετινός στόχος είναι η παραμονή και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να έχουμε μία άνετη σωτηρία στην κατηγορία και μετά να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο γίνεται».

Σωτήρης Νταής (Ποδοσφαιριστής): «Είμαστε μία οικογένεια»

«Να έχουμε μία καλή χρονιά και χωρίς τραυματισμούς. Στόχος για εμάς είναι η σωτηρία στη κατηγορία και η γρήγορη παραμονή. Όπως βλέπετε ο βασικός κορμός των παικτών έχει μείνει στην ομάδα, είμαστε μία οικογένεια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Αλέξανδρος Πατέτσος (Ποδοσφαιριστής): «Θέλουμε την άνετη παραμονή»

«Εύχομαι καλή χρονιά στην νέα μου ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και πλέον βρίσκομαι στην οικογένεια της Λάρισας 2012. Στόχος μας είναι να έχουμε την άνετη παραμονή και μετά ότι καλύτερο ας έρθει, εμείς θα το δεχθούμε. Από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στην επίτευξη των στόχων, που έχει θέσει η ομάδα».

Η διοίκηση