Βαθμολογία

Α.Ο. Ελευθεραί: «Νεοφώτιστη» με υψηλές βλέψεις!

Ο Α.Ο. Ελευθεραί έχει καταφέρει τα δύο τελευταία χρόνια να ανεβεί δύο κατηγορίες και να φτάσει στην Α1’ ΕΠΣΛ. Πραγματικά η προσπάθεια του προέδρου κ. Θανάση Τόλια καθώς και της υπόλοιπης διοίκησης είναι μεγάλη και τα αποτελέσματα τους δικαιώνουν.

Της Βάσως Γκατζούλη

Αξίζει να αναφέρουμε πως το γήπεδό τους είναι πραγματικό στολίδι και με μεγάλη οργάνωση κατάφεραν να ανεβάσουν την ομάδα στην Α1’ ΕΠΣΛ όπου για πρώτη φορά παίζει στην ιστορία της.

Τα νέα αποκτήματα

Η προσπάθεια συνεχίζεται και φέτος και είναι μεγαλύτερη αφού πλέον οι απαιτήσεις της νέας κατηγορίας έχουν αυξηθεί. Ο προπονητής Κώστας Ταξιάρχης μαζί με έμπειρους παλιούς και νέους παίκτες οραματίζεται να κάνει μια ανταγωνιστική ομάδα που πάνω απ’ όλα να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Θανάσης Τόλιας (Πρόεδρος): «Θα τολμήσουμε και 3η άνοδο»

«Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους. Φέτος ξεκινά μια δύσκολη χρονιά, εμείς όμως έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε ότι και πέρυσι και πρόπερσι. Αξίζει να αναφέρω πως είναι μεγάλη τιμή και για μένα και για όλη τη διοίκηση που επί ημερών μας η ομάδα ανέβηκε δύο συνεχόμενες κατηγορίες. Την μεγαλύτερη αξία την έχει το γεγονός πως η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της αγωνίζεται στην Α1’ ΕΠΣΛ. Πιστεύουμε ότι θα τα πάμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα και στην άκρη του μυαλού μας δεν έχουμε μόνο τη σωτηρία αλλά και την άνοδο. Δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμη το ρόστερ θα κάνουμε άλλες τουλάχιστον τρεις προσθήκες με παίκτες από τον Απόλλωνα Λάρισας που έχουμε μια άψογη συνεργασία».

Κώστας Ταξιάρχης (Προπονητής): «Θα παλέψουμε να πετύχουμε τους στόχους μας»

«Θέλω να ευχηθώ υγεία και χωρίς τραυματισμούς σε όλους τους παίκτες. Εδώ η ομάδα μας το Ελευθεραί για πρώτη φορά στην ιστορία του ανέβηκε στην Α1. Εμείς το ποδόσφαιρο θέλουμε να είναι γιορτή και πάνω απ’ όλα να είναι ανταγωνιστικό για να παρουσιάζει θέαμα και για εμάς και για τον κόσμο που θα μας βλέπει. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα κράμα παλιών, έμπειρων και νέων παικτών. Το ρόστερ μας θα ολοκληρωθεί με τους παίκτες που θα πάρουμε από τον Απόλλωνα και θα μας βοηθήσουν. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό και οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες θα είναι ελάχιστες. Θα παλέψουμε μαζί με τους παίκτες μου και με αρωγό την διοίκηση να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σωτήρης Μοσχοβίτης (Ποδοσφαιριστής): «Έχουμε όλα τα εφόδια…»

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Έχουμε όλα τα εφόδια στη διάθεσή μας, έχουμε μια καλή διοίκηση, επίσης έναν φιλόδοξο προπονητή καθώς και ένα πολύ όμορφο γήπεδο, η αξία των παικτών φτάνει να φανεί μέσα στο γήπεδο για να πάει η ομάδα μας καλά».

Χρήστος Μέκρας (Ποδοσφαιριστής): «Να προσέξουμε περισσότερο»

«Καλή χρονιά με υγεία, νέα κατηγορία για την ομάδα μας και σίγουρα θα πρέπει να προσέξουμε περισσότερο, εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή χρονιά, πρώτα για να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο και ύστερα για να προσπαθήσουμε για ότι το καλύτερο».

Βαγγέλης Θεοδώρου (Ποδοσφαιριστής): «Απαιτητική η Α1 κατηγορία»

«Να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και να πιστέψουμε όλοι μας πως πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο στην πιο απαιτητική κατηγορία που είναι η Α1’ ΕΠΣΛ. Τότε μόνο θα καταφέρουμε να φτάσουμε τους στόχους που έχει θέσει και η διοίκηση και εμείς οι ίδιοι».