Βαθμολογία

Ξεκίνησε η αντεπίθεση για τον Κίσσαβο Συκουρίου!

Μία από τις ιστορικότητες ομάδες του νομού μας είναι αδιαμφισβήτητα ο Κίσσαβος Συκουρίου που φέτος κάνει ένα γενικό restart με στόχο την ολική επαναφορά!

Της Βάσως Γκατζούλη

Ξεκινώντας από την συγκροτημένη διοίκηση και δια στόματος του προέδρου που είναι και η ψυχή της ομάδας κ. Κώστα Λανάρα, δόθηκε το σύνθημα για να ξανά γίνει η ομάδα δυνατή και ανταγωνιστική.

Φυσικά όλο αυτό το εγχείρημα στολίστηκε όμορφα από έμπειρους παίκτες για την κατηγορία, όμως το κερασάκι στην τούρτα ήταν ο τεχνικός – κόσμημα Νίκος Ανδρέου που πήγε στον Κίσσαβο και το όνομά του από μόνο του είναι η σφραγίδα για την ομάδα.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, είναι η αλλαγή κατηγορίας αρχικά και μακρόπνοα η επάνοδος της ομάδας στις μεγαλύτερες κατηγορίες! Σίγουρα το τριετές πλάνο του κ. Λανάρα δείχνει με πόση σοβαρότητα θέλει να δουλέψει η ομάδα σε βάθος χρόνου.

Κώστας Λανάρας: «Να αλλάξουμε κατηγορία»

Όπως εξήγησε ο νέος πρόεδρος του Κισσάβου κ. Κώστας Λανάρας: «Η εμπλοκή νέων ανθρώπων στη διοίκηση του Κισσάβου Συκουρίου αλλά και εμού του ιδίου, είχε ως βασικό κίνητρο την επιστροφή της ιστορικής ομάδας της περιοχής μας στο επίπεδο που πρέπει να αγωνίζεται. Έτσι, φέτος ο προγραμματισμός μας είναι να καταφέρουμε να βρεθούμε στις θέσεις εκείνες που θα μας οδηγήσουν στην Α' Κατηγορία και στη συνέχεια, μέσα από στέρεες βάσεις και σωστή δουλειά, να δώσουμε τη μάχη για την εθνική κατηγορία. Αυτό θα επέλθει μέσα από μία διοικητική σταθερότητα την οποία εγγυούμαστε όλα τα μέλη της διοίκησης, αλλά και μέσα από την απαιτούμενη συνεργασία που οφείλουν να έχουν όλα τα μέλη της οικογένειας του Κισσάβου Συκουρίου. Θέλω να ευχηθώ τόσο στους νέους ποδοσφαιριστές, όσο και στους παλαιούς αλλά και στο προπονητικό επιτελείο καλή επιτυχία, να έχουν μία χρονιά γεμάτη υγεία και επίτευξη στόχων».

Νίκος Ανδρέου: «Προσκολλημένοι στο στόχο μας»

«Θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους τους ανθρώπους του Κισσάβου, παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Κώστας Λανάρα για την τιμή που μου έκανε. Εδώ που ήρθα συνάντησα ένα πολύ καλό κλίμα και φαίνεται ξεκάθαρα πως όλοι μας έχουμε στόχο την άνοδο. Ο Κίσσαβος είναι μια ιστορική ομάδα και πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί. Όμως για να αλλάξουμε κατηγορία θα πρέπει να είμαστε συγκροτημένοι, και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Σέβομαι όλους τους παίκτες και τους αντιπάλους, εμείς όμως θα είμαστε προσκολλημένοι στο στόχο που έχουμε θέσει. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει στην τύχη μόνο με σκληρή δουλειά και υπομονή μπορούμε να κερδίσουμε αυτό που θέλουμε. Το ρόστερ δεν έχει κλείσει, περιμένουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας άλλους τρεις παίκτες που θα ενσωματωθούν στην ομάδα».

Ζήσης Γκανάτσιος: «Ο Κίσσαβος θέλει να αλλάξει επίπεδο»

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες. Ο Κίσσαβος θέλει να αλλάξει επίπεδο και γνωρίζουμε όλοι πως είναι ένα ιστορικό σωματείο και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε στο τέλος να είμαστε χαρούμενοι. Δεν θα υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο και θα παίζουμε κάθε εβδομάδα για τη νίκη».

Γιάννης Κόκκινος: «Θα προσπαθήσω για το καλύτερο»

«Ήρθα στον Κίσσαβο γιατί κατάλαβα το πόσο σοβαρή δουλειά γίνεται. Θα προσπαθήσω από την μεριά μου να κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ τον πρόεδρο αλλά και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε έμενα και να ξέρουνε πως θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω».

Τα νέα αποκτήματα