Βαθμολογία

Ανανεώσεις και μεταγραφές και καινοτομίες από τον Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας

Ξεκίνησε ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας και η διοίκηση του συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του  με τον προπονητή Κωνσταντίνο Φώλλα.

Με την φανέλα του ΓΣΕΕ θα αγωνίζονται και την νέα χρονιά οι Μιχάλης Πισπιρίκος, Κώστας Τηλέμης, Βασίλης Μπούσιας, Μίλτος Σολωμός, Γρηγόρης Λιάπης, Βασίλης Κορομηλάς, Δημήτρης Τσιαβές, Γιάννης Οικονόμου και Θανάσης Παναγιώτου καθώς συμφώνησαν και ανανέωσαν την συνεργασία τους για την χρονιά.

Επίσης ανακοινώνεται η απόκτηση του Γιώργου Πάσχου από τον Αστέρα Λάρισας, Γιώργου Γκαγκανάσιου από τον Κεραυνό και την επιστροφή Λάζαρου Χερετίδη από το Δίλοφο όπου αγωνιζόταν ως δανεικός.

Ακόμη, προωθήθηκαν από τις Ακαδημίες του Συλλόγου οι, Γερονάτσιος, Τσιγγέλης, Κωνσταντινίδης, Κοντελίδης και Αβέλλας. Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου.

Στις αρχές Αυγούστου θα ξεκινήσει η διαθέσει των διαρκείας, ενώ φέτος θα υπάρχει και μία καινοτομία, με 20 VIP θέσεις σε πολυθρόνες μια ανάσα από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας ελπίζει να αγκαλιάσει ο κόσμος αυτήν την νέα προσπάθεια γιατί μόνο έτσι μπορούμε να φτάσουμε εκεί που όλοι ονειρευόμαστε