Βαθμολογία

Έκανε το «μπαμ» με Νίκο Ανδρέου ο Κίσσαβος Συκουρίου!

Νέα χρονιά, νέα δεδομένα για τον Κίσσαβο Συκουρίου! Η ιστορική ομάδα του νομού μας ξεκινά δυναμικά και η νέα διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό Νίκο Ανδρέου που αποχώρησε μετά από τρία χρόνια συνεργασίας με τον Ηρακλή Χάλκης.

Σίγουρα η πρόσληψη του Νίκου Ανδρέου ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του Συκουρίου που δείχνει πως θέλει να πάει για μεγάλα πράγματα στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ. Από εδώ και πέρα στόχος είναι να δημιουργηθεί το νέο ρόστερ (μεταγραφές – ανανεώσεις).

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Κισσάβου Συκουρίου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον κ. Νίκο Ανδρέου για τη θέση του προπονητή της ομάδας.

Η επιλογή του κ. Ανδρέου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του φετινού προγραμματισμού για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου το οποίο θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες της κατηγορίας και φυσικά στο στόχο του πρωταθλητισμού.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Κισσάβου Συκουρίου κ. Κώστας Λανάρας σημείωσε πως "καλωσορίζουμε τον κ. Νίκο Ανδρέου στην οικογένεια του Κισσάβου Συκουρίου. Ο κ. Ανδρέου υπήρξε βασική μας επιλογή από τη στιγμή που αναλάβαμε τα διοικητικά ηνία της ομάδας γιατί θεωρούμε πως αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τον πάγκο της ομάδας μας. Η διοίκηση θα βρίσκεται δίπλα στο νέο προπονητή και θα του παρέχει όλα όσα χρειάζεται για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας».