Βαθμολογία

«Έτοιμο το Μουσείο του Π.Ο.Ε»

Μέσα σε χρόνο ρεκόρ δημιουργήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο της Ελασσόνας και στα γραφεία του Π.Ο.Ε., ο Μουσειακός Χώρος της ιστορίας των ποδοσφαιρικών σωματείων του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελασσόνας από την προεδρική τριάδα του διοικητικού συμβουλίου.

Όλα τα τρόπαια από την τεράστια ιστορία του Π.Ο.Ε, του Ολοσσών και της Π.Σ. Ελασσόνας, κοσμούν τον ανακαινισμένο χώρο καθώς και φωτογραφικό υλικό, σπάνια ντοκουμέντα από την Ίδρυση και την πρώτη προεδρία του Αντώνη Κύρκου έως και σήμερα.

Μέσα σε τεράστια συγκίνηση, το έργο ολοκληρώθηκε και παρουσιάστηκε στον αναπληρωτή δημάρχου του Δήμου Ελασσόνας κ. Διονύση Μπαλούκα με τον πρόεδρο της ομάδας Άλκη Παλάγκα να δηλώνει: «Είναι ένα τεράστιο ιστορικό αρχείο στα μάτια όλων των ποδοσφαιριστών μας, των παλαιμάχων μας που χάρη σε αυτούς ο Π.Ο.Ε. έγινε φαινόμενο πανελληνίως αλλά αποτελεί σημείο εκκίνησης μιας νέας εποχής για τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αυτή η κίνηση, μιας και θα καταλάβουν που αγωνίζονται πλήρως και ποια φανέλα φορούν και τιμούν στις πλάτες τους».

Οι αντιπρόεδροι Αντώνης Λιάνος και Κώστας Γκουρένας τόνισαν με τη σειρά τους: «Καταρχήν να ευχαριστήσουμε τους Θοδωρή Δριστέλλα και Βαγγέλη Γκουτζουρέλα που διασώσαν όλο το υλικό ή που το συγκεντρώσαν για να αποθηκεύσουν έτσι όλη αυτήν την τεράστια ιστορία και μας παρέδωσαν τα πάντα. Μέχρι τη πρώτη κασέτα του Π.Ο.Ε. θα δει κάποιος με τον Ύμνο του Π.Ο.Ε. χάρη στην παράδοση που μας έκανε ο συντοπίτης μας Παντελής Γεγγενίδης. Θα μπορεί να δει το ιστορικό, δημοσιογραφικά αρχεία από τις μεγάλες επιτυχίες του Π.Ο.Ε. και μια τροπαιοθήκη που λίγες ομάδες στο Νομό έχουν. Είναι ημέρα τιμής και μεγάλης συγκίνησης. Ξεκινάει μια νέα εποχή για την ιστορική μας ομάδα».

Διονύσης Μπαλούκας: «Το Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας θα γίνει αντάξιο της ιστορίας του άμεσα»

Την εξαίρετη πρωτοβουλία να δεχθεί την πρόσκληση του Προέδρου του Π.Ο.Ε. Άλκη Παλάγκα και σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου πήρε ο αναπληρωτής δημάρχου του Δήμου Ελασσόνας κ. Διονύσης Μπαλούκας, ο οποίος αποτέλεσε τον πρώτο θεσμικό παράγοντα που επισκέφτηκε τον νέο μουσειακό χώρο και τα νέα γραφεία του Π.Ο.Ε. στο Δημοτικό Γήπεδο της Ελασσόνας όπου και συνομίλησε με τα μέλη της ομάδας της Ελασσόνας και τόνισε:

Διονύσης Μπαλούκας: «Το Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας θα γίνει αντάξιο της ιστορίας του άμεσα»

«Ένα από τα ιστορικότερα γήπεδα της επαρχίας και του Νομού Λάρισας και ένα γήπεδο που κατασκευάστηκε κομμάτι-κομμάτι από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές μιας άλλης ρομαντικής εποχής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να συνεχίσει να βρίσκεται εκτός αγωνιστικού χώρου σε τέτοια κατάσταση. Άμεσα ο Δήμος Ελασσόνας θα ξεκινήσει τις επιδιορθώσεις και τις επισκευές καθώς και την ανακαίνιση του γηπέδου, ώστε να ξαναγίνει αντάξιο της τεράστιας ιστορίας του, εδώ που γράφτηκαν επιτυχίες και επιτυχίες του ελασσονίτικου ποδοσφαίρου».

Ο πρόεδρος του Π.Ο.Ε. Άλκης Παλάγκας τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον αναπληρωτή δημάρχου κ. Μπαλούκα που δέχτηκε την πρόσκλησή μας. Το γήπεδο χρειάζεται βοήθεια και όλοι μαζί ευελπιστούμε μέσα στον Ιούλιο να έχουμε προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές ώστε τον Αύγουστο που αρχίζουν οι αγώνες και οι προετοιμασίες των ομάδων του γηπέδου, να είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει ξανά τον κόσμο, έτσι όπως του αρμόζει».

Π.Ο.Ε.: «Ρίχνουμε το βάρος στις Ακαδημίες φέτος. Εκκίνηση αρχές Σεπτεμβρίου»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε η διοίκηση του Π.Ο.Ε. μαζί με τους προπονητές της Ακαδημίας του ποδοσφαιρικού τμήματος αφού πρώτα ανακοινώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας των διοικητικών μελών με τους Φάνη Τσέλιου, Βασίλη Τσονούλη και Γιώργο Σαπουνά.

Ο πρόεδρος του Π.Ο.Ε. Άλκης Παλάγκας τόνισε πως: «Ρίχνουμε το βάρος φέτος στις Ακαδημίες. Και ανεβάζουμε τον πήχη ακόμη περισσότερο με καλύτερες αθλητικές υποδομές στα βοηθητικά γήπεδα της ομάδας μας και με ακόμη καλύτερη συνεργασία των τριών γενικών αρχηγών-εφόρων των τμημάτων μας, των κ.κ. Δημήτρη Κωνσταντινίδη-Κώστα Κουρδή και Τάσου Δατσογιάννη με τους προπονητές μας. Οι γενικοί αρχηγοί της ομάδας μας θα λειτουργούν και σαν Υπεύθυνοι των Ακαδημιών, με τον αρχιπροπονητή των ακαδημιών Φάνη Τσέλιο να έχει τον πρωταρχικό ρόλο στην οργάνωσή τους».

Από την πλευρά του ο coach Φάνης Τσέλιος δήλωσε: «Ο νόμος ύπαρξης της Ακαδημίας είναι ο Αθλητισμός. Και με την δυνατότητα, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια να βγουν παιδιά στην πρώτη ομάδα και να την στελεχώσουν. Από την Ακαδημία μας φέτος δεν αποκλείεται κανένα παιδί. 1η Σεπτεμβρίου θα ειδοποιηθούν όλοι οι γονείς των παιδιών και οι μικροί αθλητές μας, τηλεφωνικώς και από τα Μ.Μ.Ε.. Και στη συνέχεια θα γίνουν οι εγγραφές και εκκίνηση των ακαδημιών με τουρνουά και σεμινάριο στους γονείς από την διοίκηση και τους προπονητές του Π.Ο.Ε.»..