Βαθμολογία

Συγκέντρωση στα γραφεία της ΕΠΣΛ εκπροσώπων της Α1’

Με πρωτοβουλία του Προέδρου της Ένωσης κ. Ζήση Γρηγορίου, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στα γραφεία της ΕΠΣΛ, συγκέντρωση εκπροσώπων των σωματείων που θα αγωνίζονται τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2015 - 2015 στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Σκοπός της σύσκεψης αυτής ήταν να ακουστούν οι απόψεις όλων των πλευρών για την αρτιότερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας, να επισημανθούν προβληματισμοί που προέκυψαν κατά τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος 2014 - 2015 και να προταθούν μέτρα για τη μη επανάληψή τους στη νέα περίοδο, όπως ακριβώς είχε γίνει πριν 10 περίπου μέρες, στη συγκέντρωση των παραγόντων των σωματείων της Α΄ κατηγορίας.

Στη συγκέντρωση, εκτός του προέδρου της Ένωσης, παραβρέθηκαν ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. κ. Χρ. Σκάρλος, ο αντιπρόεδρος κ. Δημ. Μπουχλαριώτης. Εκπροσωπήθηκαν τα σωματεία: Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Απ. Τόλιος), ΠΑΕ Δ. Νίκαιας (Π. Ψαθάς), Προοδευτική Ανάβρας (Χρ. Φιλίππου), Π.Ο. Ελασσόνας (Αθ. Λυγούρας), Νέες Καρυές (Γ. Γκαβάνας), ΠΑΕ Πλατυκάμπου (Γ. Λούτσος), Κίσσαβος Συκουρίου (Ντ. Κακαγιάννης), Δολιχιακός (Ν. Γκόγκος), Βούναινα (Κων. Μερτζανίδης), Ελευεθεραί (Αθ. Τόλιας).

Μεταξύ των άλλων, συζητήθηκε το θέμα της διεξαγωγής του πρωταθλήματος Α1 κατηγορίας την ποδοσφαιρική περίοδο 2016 - 2017 και φάνηκε καθαρά η άποψη όλων των παρευρισκόμενων να διεξαχθεί το πρωτάθλημα αυτό με 16 ομάδες και όχι σε 2 ομίλους και με αγώνες play off και playout.

Τελικά αποφασίστηκε ότι εντός του προσεχούς 10ήμερου να πραγματοποιηθεί νέα συγκέντρωση με τους εκπροσώπους των ομάδων των 2 κατηγοριών (Α΄ και Α1), για να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για τη μελλοντική διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.