Βαθμολογία

Στην Α1 ΕΠΣΛ και το Ελευθεραί!

Μετά από έναν αγώνα με τεράστιο ενδιαφέρον που διεξήχθη την Κυριακή (21/6) στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, το Ελευθεραί ήταν αυτό που χαμογέλασε στα… πέναλτι (4-3) επικρατώντας του Ροδιακού. Το ματς ολοκληρώθηκε στην κανονική διάρκεια και στα πέναλτι με σκορ 1-1.

Η ομάδα του Ελευθεραί κατάφερε λοιπόν να πάρει το εισιτήριο της ανόδου στην Α1 ΕΠΣΛ ενώ ο Ροδιακός θα μετέχει και τη νέα σεζόν στην Β’ ΕΠΣΛ. Το ματς δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας και γενικά οι δύο ομάδες δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Στο αγωνιστικό μέρος, στο 11’ ο Ροδιακός άνοιξε το σκορ με τον Απ. Καλέση ο οποίος με ωραίο σουτ έκανε το 0–1. Στο 44’ οι τυπικά γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα όταν ο Μέκρας από τα αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Καββαδίας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-1).

Στην επανάληψη το ματς δεν ήταν καλό και έτσι οι δύο σύλλογοι οδηγήθηκαν αρχικά στην παράταση και στη συνέχεια στα πέναλτι. Ο Ροδιακός προσπάθησε ιδιαίτερα στο έξτρα χρόνο. Στο 111’ ο Σιαμέτης έχασε σημαντική ευκαιρία ενώ στο 118’ ο Ρόκα βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπακαρό αλλά ο έμπειρος κίπερ ήταν ξανά εκεί!

Οι δύο ομάδες πήγαν στα πέναλτι, εκεί οι παίκτες του Ελευθεραί φάνηκαν πιο ψύχραιμοι και ο Μπάμπης Μπακαρός φυσικά που απέκρουσε δύο πέναλτι έδωσε σε μεγάλο ποσοστό την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ.

Ελευθεραί (Βαγγέλης Κώτσιος): Μπακαρός, Καρβούνης (71′ Γκουντρουμπής), Αντωνόπουλος, Μέκρας, Χ., Μέκρας Γ. (120′ Πιστόλας), Θεοδώρου, Σαράντης, Καραγιάννης, Ζαφείρης, Ευστρατίου (82′ Βαλώζος), Καββαδίας.

Ροδιακός (Νίκος Αλεξούλης): Κούρτης, Βόγγολης (46′ Σιαμέτης), Φετάου, Χαραλαμπόπουλος, Καλέσης Αχ., Τζόγκας, Γκαμπέτας, Μπαλκουράς, Γάλλος, Ρόκα, Καλέσης Απ.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Αναστασίου Γ., Παπαδημητρίου.