Βαθμολογία

Ένα λαμπρό αστέρι

Με μπροστάρη τον Σάκη Παπακωνσταντίνου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλης Παπαχατζής

Ο λόγος για τον Αστέρα Τυρνάβου που πραγματοποίησε μια καταπληκτική πορεία στην Α1’ ΕΠΣΛ και κατάφερε να εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή του.

Η ομάδα του Τυρνάβου ήταν νεοφώτιστη στην κατηγορία αφού πέρυσι ανέβηκε από την Β’ όπου τερμάτισε 2η. Με προπονητή τον Σάκη Παπακωσταντίνου ο Αστέρας έθεσε στόχο για την χρονιά που μας πέρασε την παραμονή της ομάδας του στην κατηγορία. Με σκληρή δουλεία και με πάθος πέτυχαν τον στόχο τους σχετικά εύκολα αφού τερμάτισαν στην 9η θέση με 48 βαθμούς πίσω από την Δόξα Αργυροπουλίου που είχε 53 βαθμούς.

Βασικό «όπλο» τους ήταν η έδρα τους. Εντός είχαν 8 νίκες 6 ήττες και 3 ισσοπαλίες. Εκτός τώρα είχε 6 νίκες 8 ήττες και 3 ισοπαλίες. Η ομάδα του Τυρνάβου στον πρώτο γύρο συγκέντρωσε 19 βαθμούς και στον δεύτερο τους υπόλοιπους 29.

Όσον αφορά τα γκολ που έβαλε ήταν 55 ενώ δέχτηκε 64. Αν και η άμυνά του δεν ήταν από τις καλύτερες κατάφερε να φτάσει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι πρώτοι σκόρερ ήταν ο Γιώργος Μπαντής με 15 γκολ και μάλιστα 5ος στην κατηγορία με δεύτερο τον Παναγιώτη Γαλάνη με 10 γκολ. Σίγουρα είναι μία από τις ομάδες που ανυπομονούμε να δούμε την πορεία τους του χρόνου.