Βαθμολογία

Επέστρεψε για τα καλά ο Ματούλας

Συνεχίζει να δουλεύει και να εξελίσσεται, διατηρώντας χαμηλό προφίλ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Μητσιούλης

Ο Δημήτρης Ματούλας, είναι ένας από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Νομού μας, που θα μπορούσαμε να πούμε, πως το μέλλον διαγράφεται ευοίωνο μπροστά του. Με καταγωγή από την Μηλέα Ελασσόνας, ο νεαρός ποδοσφαιριστής, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Καλτέκη, στην συνέχεια πήγε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, από όπου δόθηκε δανεικός σε Μακρυχώρι και Αργυροπούλι, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις και με τις δύο ομάδες.

Παρ’ όλα αυτά, αναγκάστηκε για κάποιο χρονικό διάστημα να απέχει από το ποδόσφαιρο, μιας και κλήθηκε να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Επιστρέφοντας από τον στρατό, μετακόμισε από την Τσαριτσάνη στην γειτονική Ελασσόνα και στον Π.Ο.Ε., ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Μάλιστα, με την φανέλα του ιστορικού σωματείου, κατάφερε να διακριθεί, πετυχαίνοντας 12 τέρματα και όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στην φετινή χρονιά.

Μπορεί ο Π.Ο.Ε., να μην κατάφερε φέτος να επανέλθει στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία, ωστόσο, είχε ένα μεγάλο κέρδος, καθώς ανέδειξε έναν τόσο ικανό ποδοσφαιριστή, ενώ το θετικό είναι πως γενικά το ρόστερ αποτελούνταν από νεαρούς παίκτες με ικανότητες και ταλέντο.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Ματούλας, συνεχίζει να δουλεύει και να εξελίσσεται, διατηρώντας χαμηλό προφίλ, πράγμα αξιέπαινο για ποδοσφαιριστή της ηλικίας του, ενώ παράλληλα κάνει όνειρα και για το μέλλον, θέλοντας φυσικά να αγωνιστεί και σε μεγαλύτερο επίπεδο. Άλλωστε, η μέχρι τώρα πορεία του απέδειξε ότι το αξίζει.

Διακρίνεται…

Για την ταχύτητά του, την ικανότητα του στο σκοράρισμα αλλά και την τεχνική του κατάρτιση. Επιπλέον, είναι πολύ καλός και με τις στημένες μπάλες.