Βαθμολογία

Για ακόμα μια χρονιά ο Φούντας ήταν “on fire”

Ένα από τα καυτά ονόματα στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Μητσιούλης

Ο Βασίλης Φούντας, επέλεξε τον Αετό Αμυγδαλέας για να συνεχίσει την καριέρα του την φετινή χρονιά. Μια ομάδα, που από το καλοκαίρι, με τις μεταγραφές που έκανε, έδειξε ότι έχει θέσει ψηλά τον πήχη και που τελικά, κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη άνοδο στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας.

Ένας από τους πρωτεργάτες αυτής της προσπάθειας, ήταν και ο ικανότατος επιθετικός, που έδειξε πως για ακόμα μια χρονιά «έχει πάρει φωτιά» και σκοράρει με αμείωτους ρυθμούς, κάτι που έκανε και πέρυσι, όταν και αγωνιζόταν στον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων.

Άλλωστε, για τον Βασίλη Φούντα, το γκολ είναι μια απλή υπόθεση, όπως έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια και ούτε καν οι τραυματισμοί δεν τον εμποδίζουν να βρει δίχτυα. Έτσι, παρά τους τραυματισμούς, τόσο πέρυσι, όσο και φέτος, απέδειξε περίτρανα, ότι βρίσκεται εδώ για να είναι ο εφιάλτης των αντίπαλων αμυνών.

Σε όποια ομάδα και αν έχει αγωνιστεί, έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια του, βοηθώντας την παράλληλα να πετύχει και τον στόχο της στο τέλος της χρονιάς. Για αυτό άλλωστε, πρόκειται να είναι και ένα από τα καυτά ονόματα στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού που έρχεται, με τις ομάδες να «δίνουν μάχη» πραγματικά, για το ποια θα είναι η τυχερή που θα τον αποκτήσει. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως, πως όποια το κάνει, θα έχει ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στην επίθεση.

Διακρίνεται…

Για την ευκολία που έχει να σκοράρει με οποιονδήποτε τρόπο αλλά και την άνεση του στο ψηλό παιχνίδι, λόγω και του ύψους του.