Βαθμολογία

Το μέλλον ανήκει στον Νίκο Κώτσια

Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής χρονιάς στον Κίσσαβο Συκουρίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Μητσιούλης

Ο Κίσσαβος Συκουρίου, είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία του Νομού Λάρισας που τα τελευταία χρόνια, κατάφερε να επανέλθει στην Α1’ Ερασιτεχνική, μετά από μια μικρή περιπέτεια στις μικρότερες κατηγορίες. Πρόκειται για μια ομάδα, με θητεία στην Δ’ Εθνική, αλλά και αρκετά χρόνια ζωής, που έχει το δικό της φίλαθλο κοινό, αλλά και την δική της ξεχωριστή ιστορία.

Φέτος μάλιστα, κατάφερε να κρατηθεί σχετικά άνετα στην κατηγορία, τερματίζοντας στην 12η θέση και έχοντας συγκεντρώσει 38 βαθμούς. Ήταν ομολογουμένως μια από τις ομάδες που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στην κατηγορία, δυσκολεύοντας ακόμη και αντιπάλους που είχαν θέσει ψηλά τον πήχη.

Ένας από τους πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας, ήταν και ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας, Νίκος Κώτσιας. Ο γεννηθείς το 1999 επιθετικός, τα τελευταία χρόνια, αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της «παρέας» από το Συκούριο, βοηθώντας καταλυτικά την ομάδα του σε κάθε παιχνίδι.

Φυσικά, αυτό συμβαίνει διότι, όχι μόνο έχει καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά τα καταφέρνει εξ’ ίσου καλά και στο οργανωτικό κομμάτι, δημιουργώντας επικίνδυνες φάσεις απέναντι από τις αντίπαλες εστίες και «σερβίροντας» ουσιαστικά έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του.

Ποδοσφαιριστής, που έχει περάσει και από τις Μικτές του Νομού μας, γεγονός που πιστοποιεί την αξία του και που φυσικά, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, έχει όλο το μέλλον μπροστά του να εξελιχθεί και γιατί όχι, να αγωνιστεί και σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο.

Διακρίνεται…

Για την δυναμικότητα του, παρά το νεαρό της ηλικίας του, την ενέργεια του, αλλά και την ευκολία με την οποία διασπάει τις αντίπαλες άμυνες δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις.