Βαθμολογία

Ο…Μπούνα της καρδιάς μας!

Πήρε από το χέρι το Καλοχώρι και το έβγαλε κατηγορία…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Χρήστος Γκατζούλης

Εδώ και αρκετά χρόνια έχει συνδέσει το όνομά του με τα γήπεδα του νομού μας! Ο λόγος για τον Μπούνα Αζίζ που έχει χαρακτηριστεί πλέον και ως Λαρισαίος!

Μέσα στο γήπεδο διακρίνεται για την μαχητικότητά του και αυτό τον κάνει ξεχωριστό. Φέτος τον απολαύσαμε στην Αναγέννηση Καλοχωρίου, ομάδα που ανέβηκε από την Α1 ΕΠΣΛ στην μεγάλη κατηγορία του νομού μας. Μπορεί στην αρχή τα πράγματα να μην ήταν ιδανικά για τον σύλλογο όμως στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος έκανε δυναμικό καμ – μπακ και πήρε το εισιτήριο.

Σημαντική ήταν η συμβολή του έμπειρου επιθετικού (αγωνίστηκε και στο κέντρο) που με την εκτελεστική του δεινότητα αλλά και την καλή τεχνική του κατάρτιση βοήθησε τα μέγιστα. Παίκτης που μπορούσε στο ένας εναντίον ενός να κάνει «σμπαράλια» τον αντίπαλο και να βγει σε θέση βολής. Αυτό ήταν μάλλον και το μεγάλο του ατού.

Επίσης παίκτης δυνατός, ευλύγιστος που μερικές φορές σου έδινε την αίσθηση ότι «χόρευε» με τη μπάλα στα πόδια. Ίσως θα πρέπει όμως να προσέχει και λίγο τα νεύρα του γιατί κάποιες φορές αυτό του κόστισε με κάποιες κίτρινες κάρτες που δέχθηκε.

Έγινε ένα με την ομάδα από την πρώτη στιγμή και είχε μια σταθερή πορεία σε όλο το πρωτάθλημα που είχε αρκετές απαιτήσεις. Όταν η μπάλα «έκαιγε» ο Μπούνα ήταν εκεί!

Θεωρούμε πως με την φετινή του παρουσία έχει όλα τα φόντα να παίξει σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο αφού δείχνει μεγάλη διάθεση και όρεξη να πετύχει. Ίσως τη φετινή χρονιά γίνει το «μήλον της έριδος» και για άλλες ομάδες που θα θέλουν να τον αποκτήσουν στο δυναμικό τους.

Διακρίνεται…

Γρήγορος, ταχυδυναμικός, γκολτζής και παίκτης που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις από το κέντρο και μπροστά. Πολύτιμος για κάθε προπονητή.